Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af 3% lånetilbud gælder nu, d. 14-12-2018
Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

* Investorer Lån
* Gældskonsolidering
* Second Mortgage
* Business lån
* Personlige lån
* Internationale lån


3% lånetilbud gælder nu


E-mail:
Hjemmeside: København K
Skrevet af Hans Andersen, d. 02-03-2018
Vedrøende spedbådskort

Hans Andersen
Fredensgade 1b
8800 Viborg


E-mail:
Skrevet af christian, d. 18-12-2017
flott, inspirerende side du har lavet. pt har jeg slagtet en gammel islænder (hest)og lavet pølser og tørrey kød. så er tanken jo nærliggende at forsøge mig med rygning også


E-mail:
Skrevet af Polle, d. 21-10-2014
Hejsa
Fandt din side da jeg søgte noget om røgning .Super fin side du har og at du så fisker gør det da bare bedre


E-mail:
Skrevet af Hans Ole, d. 05-08-2014
Hejsa
Ja - så er vi ved at have en brugt ferie til salg:-( Vi havde en god uge I sommerhuset:-)
Og Mc , ja - man skal jo have både en Suzuki og en Yamaha stående, sådan må det blive en ½ års tid.
Kh Hans Ole


E-mail:
Skrevet af olav Johnsen, d. 19-01-2014
hej jeg har læst om dit røgeri, jeg har også en muret røgovn men jeg har aldrig prøvet at røge kød, man siger at kød og fisk i samme ovn ikke dur, men jeg ryger mange havøreder og har prøvet en stor laks på 16,5 kg, da var der kun 2 cm tilbage i ovnen for at den kunne være der, men jeg salter på en hel anden måde og så ryger jeg i ca. 50 timer og det kan jeg sige dig at det bliver godt, men det er mest 4 - 5 - 6 kg kg. jeg røder og så varmrøger sil og ål. olav


E-mail:
Hjemmeside: olavjohnsen.dk
Skrevet af olav Johnsen, d. 19-01-2014
hej jeg har læst om dit røgeri, jeg har også en muret røgovn men jeg har aldrig prøvet at røge kød, man siger at kød og fisk i samme ovn ikke dur, men jeg ryger mange havøreder og har prøvet en stor laks på 16,5 kg, da var der kun 2 cm tilbage i ovnen for at den kunne være der, men jeg salter på en hel anden måde og så ryger jeg i ca. 50 timer og det kan jeg sige dig at det bliver godt, men det er mest 4 - 5 - 6 kg kg. jeg røder og så varmrøger sil og ål. olav


E-mail:
Hjemmeside: olavjohnsen.dk
Skrevet af Henrik, d. 02-09-2013
Hej ..Jeg har med stor interesse set din tømme som du bruger som røgovn og kan se at du har monteret et brændkammer på og vil meget gerne hvis det er muligt for dig at sende en tegning på´hvad og hvordan du har monteret den. Jeg har selv en tønne som røgovn og har lidt problemer med at få den til at ryge mere end 3 timer jeg har prøvet alt bla, pråvet at ligge røgsmul i en bakke som et U og så tænde i den ene ende at smullen men den brænder kun ca en 3 del af vejen og så gå det ud :-( .. så vil gerne motere et brændkammer som dig ..
MVH
Henrik
henrik0987654321@live.dk
Ps modtager gerne andre råd fra andre..


E-mail:
Skrevet af MUGUGUUG, d. 20-06-2013
I DEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


Skrevet af Jens-Erik Jensen, d. 23-03-2012
Hej Frederik
Jeg arrangerer selv mange ture fra Thyborøn, med Emma-Line. Vi kunne udveksle tlf. nummer, så kan vi sikkert hjælpe hinanden med at få skuden besat, hvis vi står og mangler folk til fuld besætning. Mit nummer får du ved at sende en mail. Vi kommer fra 6940 området.


E-mail:
Skrevet af Klaus Frøslev, d. 10-01-2012
Hej Frederik.
Du er en mand efter mit hoved. Havfiskeri, røgening, whiskeydrikning (Islay Naturligvis). Jeg er tilhænger at alt det. Men lad mig tilføje Formel-1, undervandsjagt, brændeflækning, Ørneborgs-kigning og portvins-drikning........ sådan bare til inspiration. Men du er der vel allerede.


Hjemmeside: cigarklub.dk
Skrevet af Alexander, d. 27-08-2011
Hej Frederik
Stødte lige på din hjemmeside ved et tilfælde, men blev rigtig imponeret! Godt arbejde, og gode historier. :-)


Hjemmeside: http://www.whiskyverden.dk
Skrevet af Verner Nyhus, d. 09-07-2011
Hej Frederik
Jeg er helt pjattet med at rende rundt nede i Harzen og gennemgang af dine billeder vækker naturligvis en masse minder frem.
Også en af mine store interesser er damplokomotiver og jeg har kørt rigtig meget rundt ovre i det gamle DDR lige efter muren faldt. Det er også spændende at besøge de gamle Bergwerk. For mange år siden endte vi tilfældigvis inde ved en gammel minelade, her var to aldrende mineingeniører ved at stable et museum på benene. Det var et par meget gæstfrie ældre herrer, som beredvilligt fortalte om minedrift i Harzen.
Prøv at tænke sig, i 600 m dybde var hele Harzen forbundet med kanaler, hvor man fragtede ertsen, altså malmen, i pramme.
Minen i besøgte i Lautenhall var forbundet underjordisk med minen omme ved St. Andreasbjerg osv. men ikke nok med det, så arbejdede man 300 m under alt det her og det eneste man havde til at pumpe det problematiske vand op med fra disse dybder var vandkraft.
Modeller af disse anlæg fik vi forevist af de to gamle ingeniører.
Jo, Harzen er virkelig spændende


E-mail:
Skrevet af Verner Nyhus, d. 09-07-2011
Fine tur Fjord MC havde ned til jer.
Spændende at se hvad i laver.
For en "Dippedutsmed" som mig er det en ren slaraffenland at se sådan noget fint metal.


E-mail:
Hjemmeside: 123hjemmeside.dk/verner450
Skrevet af Leif Pedersen, d. 18-05-2011
Hej
Det er en flot røgeovn du har fået bygget, du skulle vel ikke ligge inde med flere billeder af opbygningen


E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE