Mc dagbog for 2013

25-01-2013
Fællesspisning
Så er tiden kommet til at tage hul på året 2013 med en gang fællesspisning
hos Generaldirektøren af førstegrad kl 1830 meeget præsis.
12 Generaldirektører deltog i festlighederne.
15-02-2013
Fællesspisning
Så er det tid til en gang aftensmad hos Generaldirektøren af førstegrad med ret til at eje og køre Ford Supermajor mm. Kl.18.30
14 Generaldirektører er tildmeldte.
11-03-2013
Fællesspisning
Så var der igen fuldhus hos Hr Overrullegasinspektøren i den nordøstlige del af vores teritorium. En super go aften, med go mad , goe løgnhistorier, drillerier.
Dog det eneste negativ som kan fortælles, var at der ikke var plads til alle i den lille Mc. garage. Der var jo også blevet plads til en motionsgasrullehåndtag med nye kabler, som blev flittigt benyttet denne aften.
11-04-2013
Torsdagstræf i Esbjerg
Ja kong vinter var jo ikke rejst udenbys denne dag, og der var blevet saltet om morgenen, men vi mødtes hos os, til formiddagskaffe med hele svineriet. Ved middagstid drog vi til Esbjerg i 2 biler. En go dag men koldt.
09-05-2013
Tur til Harzen
Ja så blev det endelig Kr.Himmelfarts ferietid = Mc tur til Harzen.
Trods sygdom og lign. var 7 Mcèr med 10 friske piloter klar ved Haar bens. kl 0600 i Skjern.
Gps`erne blev sat til vores bestemmelssted i Harzen, Hotel Der Alte Aue og tjener Fransen ventede med Alterau Dunkel Bier. Lige inden afgang blev skulle Oliesheiken dog lige tjekke olie, vi troede dog i første omgang at det var Mekka der skulle bedes til, dog kunne vi se at der manglede et såkaldt BEDETÆPPE, en anden Mc pilot havde problemer med kølevand, så med stor forundring for os andre så vi hvordan han med stor opfindsomhed, havde indbygget et vand reservoir i baglygten, det fungerede tilsyneladen perfekt under hele turen.
Dog ønskede de bagved kørende akvariefisk i, så de har lidt at underholde sig med næste år.
Samme opfindsomme Mc pilot var iført gul vest, hvor der bagpå var påsyet et X og O plade, så fru fotograf havde lidt underholdning på turen.
Turen derned foregik i let regnvejr, efter Elb tunnellen kom solen frem.
Vi fik en lille omvej pga. vejarbejde i Harzen. Da vi trillede ind på P pladsen kom hus fruen ud og modtog os. Så skete det værste på turen, de havde ingen Altenau Dunkel bier til os, de kom først om fredagen. Nå Nå Nå, ja så måtte vi jo nøjes med en Alm. fadbamse. Det faldt ikke i god jord for alle, især 2 faldt på knæ igen ved siden af deres Mcèr og blinkede med deres bremselys og olielamper, Dunkel Bier, Dunkel Bier, kunne vi svagt høre de sang i en svag duet og samtidigt trommede med Hannes nye værktøj, om aftenen fik vi serveret en 5 retters menu inden vi gik godt trætte til ro.
Fredag morgen kl.0800 var der morgenmad, så alle mand mødtes til morgensamling, dog ´var der en enkelt der mødte op med revnet buksebag, ja det går sgu hårdt til når akvariefiskene skal fodres i den halvfulde baglygte.
Dagens tur var sat til Hexen Tans pladsen ved Thale, og igen måtte vi døjes med omkørsel ??????, nå men undertegnede " glemte" at se på skiltet, kunne se andre Mcèr forude som trossede skiltene, det gik nu også fint. Dog kunne vi se et par sure grundejer da vi måtte op på fortovet den sidste stykke vej.
På vejen hjem var der en af de 2 som vi mødte dernede, og som fulgtes med os, hun glemte desværre at dreje i et sving, dog uden de store skader på Mcèrn.
Der var æren der fik et hak + hendes mand fik en "skovtrold".
Heldigvis havde Hotellet rigeligt med Dunkel . Efter aftensmaden, gik jagten igen på Hr. Dunkel , kaffe, div små ting og en masse drillerier intil klokken slog midnat.
Lørdag morgen, 10 søvnige Mc piloter hængte lidtmeget i HÅNDBREMSEN efter aftens udskejelse, DOG SKAL DET SIGES, DET VAR IKKE ALKOHOL/SPIRITOSE der var skyldneren, men bare for lidt søvn, Såmænd. Dagens tur gik til KYFF, hvor man kunne få sine svingtalenter afprøvet. Det gik dog helt galt med en af vores deltager, (Overinspektøren fra DALEN ) Hans mundvige/smil endte helt omme i nakken efter ca.5 ture. Vi andre nød en megeeeet runken pølse og is istedet.
Derefter kørte vi over for at se Falkenstainer slottet med de mange gamle bygninger og de dygtige Falkonere, men vi kunne ikke finde en P Plads + der var ikke stemning for at vi skulle gå ca.1.5 km til slottet, så vi valgte at køre hjem på hotellet.
Søndag morgen blev Solveig og Jeg vækket af polisen, der havde været indbrud i en Wv Transporter som stod lige uden for vores soveværelsesvindue, de havde stjålet 4 dyre cykler som stod inde i bilen, den dyreste kostede omregnet i DK. kr 82000,- .
Under morgenmaden blev vi enige om at tage en slapper, da det regnede.
Nogen tog i det lokale Kurbad,(badetøj var ikke velset). En enkelt Mc pilot skulle dog lige have baglygten fyldt op igen. Det var en dag med Rå hygge.
Og der var vistnok nogen at Oliesheiken udøvede " put ind, put put put, put ud " , en såkalt MORFAR med div.gymnastiske øvelser, dog manglede han et bedetæppe.
Mandag morgen var alle udhvilede, så efter et solid morgenmåltid tog vi afsked med Hotellets Frue. Hun ønskede os en go hjemtur og tak for dennegang, ses næste år. Vi har nemlig bestildt til 14 personer i 2014. Hjemturen foregik i støvregn indtil vi kom lige syd for Kieler kanalen, hvor det begyndte at regne for alvor intil vi kom til Q8 lige syd for Åbenrå hvor solen kom frem og tørrede de 10 Rumpengaasser med indbyggede "Dunkeltanke".
Tak til jer alle for en super tur.
Solveig & Frederik
20-05-2013
Tur til Fur
Jeg havde planlagt en tur til Fur her i foråret efter Porse. Porsen skulle bruges til Porsesnaps. Men da foråret ikke kom så tidligt i år som forventet, hentede jeg istedet Mosepors rakler oppe ved Bundsbækmølle. Men en is nydt i Fur`s natur er ej at kimse ad.
De havde lovet regnbyger, men Rukka tøjet har jo altid holdt regnen ude, senest på Harzen turen, og jaè Mcèrne var ikke rene i forvejen. Med madpakker, kaffe, en pose højt humør drog 4 Mcèr mod Fur.
Vi blev enige om at færge styrmanden var i dårlig humør , det bumpede meget da vi lagede til rampen på Fur. Fur er altid dejlig at besøge med dens molergrave, som vi var nede i for at se om vi kunne finde nogle forsiler, Kurt fandt et fint eks. det viste dog hurtigt at det var hans egen spejlbilled. på vejen hjem fik vi et par store byger. En super go dag, som vi kunne ligge på livets hylde.
Mvh Frederik
06-06-2013
Mallehøjetræf
Efter at de på Mallehøje havde besluttet sig for ikke at servere dagens middag mere, var det med vemod at vi drog mod Mallehøje for at nyde de smukke omgivelse, og en PØLSE.
Men men, velankomne, trods førehundens mangel på brug af RETNINGSVISER, blev vi overrasket, der var BYG SELV BURGER, super ide som faldt i alles smag.
Undertegnede, Hr.Ø, HN rockeren var dog stadig sulten efter indtagelse af 1 STK. stor bygselvburger, hva gør man så, jo man bygger da bare 1 stk Bygselvburger mere. Jo når enden er go er alting godt, vi struttede af sundhed til en pris af 70 danske mønt inkl. 1 stk. drikkevare.
Ja så er alt ved det gamle igen i Mallehøje, hygge, super omgivelse, go mad sammen med en flok friske Mcèr. Vi var 7 Mcèr derned og 1 tilløber mere sammen med os hjem. igen en go oplevelse til livets hylde.
Mvh Frederik
19-06-2013
Skive havnetræf
Så var det blevet tid til at besøge det årlige Havnetræf i Skive.
Med udsigt til regn og torden heledagen, advardsler fra DMI om skybrud lovede det ikke for godt. Vi havde aftalt at mødes ved den nedlagte tankstation ved Brejning kl.1700, 16.30 regnede det stadig i Skjern. Solveig og jeg blev enige om at vores Mcèr godt kunne tåle lidt vand, så på med klunset og så ellers nord på mod Brejning i lidt smådryp fra oven. Vi var de første der ankom til Brejning, også de eneste, efter en kort samtale over mobilen med HN rockerne i Fiskbæk, der lige havde aflyst en tur til Tørskin Grusgrav pga. regn og uvejr nede i det område, blev vi enige om at de tog tøjet på igen, og kørte til Skive istedet. Da Solveig var bagpå mig gik det på meeeeget rakse fjed mod Skive, med stor fare for Store huller i kørekortet. Meget præsis Kl. 1800 kørte vi forbi Skives kirke hvor vi blev modtager med klokke ringning. På havnen i Skive var der ikke mange Mcèr som var ankommet, det var jo også udsigt til regn der oppe, og træffet startede først kl.1830. Men så var der jo go plads ved pølseboden, som havde nogle goe godt grillede Frankfurter med det hele og en Hankook "drik" til rimelige priser. Pladsen blev efterhånden fyldt op af Mc piloter som ikke var bange for lidt smådryp, HN Rockerne ankom lidt senere, så vi kunne slå følgeskab fra pølsevognen og til Ishuset hvor vi nød en stor isvaffel.
Efter lidt dæksparkeri og medbragt kaffe blev kursen sat mod Fiskbæk ad små veje med Nissehuse, Thai massage og andre små smil. Regnen ventede på os ved Aulum, hvor vi fik en lille byge til at vaske visiret ren for fluer.
Tak til H og N for en go tur + vi fik endnu en go oplevelse til livets hylde.
Mvh Frederik
20-06-2013
Mallehøjetræf
Aflyst
29-06-2013
Stumpemarked i Vildsund
En kold og regnfuld dag var hvad vi vågnede op til. Vi kørte fra Skjern i regnvejr, lige nord for Holstebro kom solen og den hårde blæst som de lovede i vejrudsigten. Stumpemarkedet var der nu ikke noget spændende at se på, det meste var i vores øjne ( garageskrammel ), så det var nu ikke værd at køre efter.
På vejen hjem besøgte vi min far på plejehjemmet.
Mvh Frederik
02-07-2013
Egeris træf
Da vi ikke gad og lave aftensmad og vejret var blevet hæderligt, altså ingen udsigt til regnvejr, og der samtidigt var veterantræf i Egeris, ja så var turen lagt, først forbi en lokal pølsevogn. På træf pladsen i Egeris blev vi modtaget af lejrchefen som fortalte om træffene, det var en rigtig go ide, at blive budt velkommen på denne måde. Der var mange biler denne aften, en del gamle lastbiler og Mcèr. En go aften. Man kan læse mere på deres hjemmeside www.veteranvest.dk
04-07-2013
Mallehøjetræf
Kl.1645 ringede D. om vi ville til Mallehøje, det havde vi nu ikke planlagt, og det var aftensmaden heller ikke. Mallehøjes hjemmeside blev lige tjekket inden afgang, jo det var træfaften. Tøjet og Mcèrne blev hurtigt fundet frem og vi kørte til Fakta i Tarm, hvor vi skulle mødes med D. Vi tog de små veje til Mallehøje, ca. 1 km. før Mallehøje mødte vi 2 Mcèr som kom i mod os, de vinkede ligesom om der var lukket, vi fortsatte dog ind på gårdspladsen, som var fyldt med trailer og biler, de små hunde i indhegningen gøede vældigt, om det var en velkomst hilsen eller en advarsel om vi ikke var velkomne ved jeg ikke.
Alt så lukket ud, dog stod div. døre åben, men der var ingen folk at se, så vi kørte ud på P.pladsen ved indkørslen for at tjekke deres hjemmeside igen, jo der var ikke noget der tyede på at det var aflyst denne aften, der kom flere Mcèr som også vendte om og kørte hjem igen. vi blev enige om at købe ind til grillen på vej hjem, så vi grillede og havde ild i bålfadet hjemme istedet, super aften trods en extra køretur.
Mvh FPF
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE