Sommerhus tur
Midt i den kolde Januar var vi 12 samlet i sommer hus.
+der har været div fællesspisninger.

Fællespisning lørdag d.24-03-2012
Fællespisning hos vores kjære FJ generaldirektør.
Torsdag d.05-04-2012
Påsketræf i Esbjerg.

Der vil blive serveret kaffe og rundkager med  dertilhørende , hos Solveig og Frederik på Oldagervænget 5.
Evt madpakker medbringes for intagelse i Shell krydset, samtidig med at vi nyder kortegen af Mcèr og lign. køre forbi.
Tilmelding nødvendigt siger "bageren"
Harzen turen i pinsen.
11 tilmeldte

Torsdag morgen kl 04,30 ringede vækkeuret ubarmhjertigt, turen til Harzen begyndte. Morgenmad, det sidste skulle pakkes, dæktryk tjekkes inden vi skulle mødes med afgang fra Løvbjerg i Tarm kl 06.00.
Vejret var ikke det bedste, småregn og kun 6 grader, så termotøjet /lange underhyler blev monteret.
I Ribe blev rundstykkerne indkøbt hos den lokale diplom bager, og indtaget under taget på den lokale Benz station, da det små regnede.
Lige nord for Padborg blev der tanket inden vi kom på motorvejen. Vi besluttede at tage turen i bidder på ca. 120 km. eller 1 time, så det passede med at vi kunne tanke hver anden gang. Lige nord for Hamborg fik vi en ordentlig tordenbyge, det var lige det der skulle til for at solen kom på himlen. Da GPSèrn viste kø nord for Celle, blev i vist ind over Celle, men da vi holdt pause i Celle var der nogen der var utilfreds med de små veje, så vi kørte tilbage på motorvejen og havnede i ca 15km. vejarbejde, hvor hastigheden var nede på 30km. i timen, og store riller i vejbanen. en omvej på ca.60km, som alle dog tog med en smil,selv om der var nogen der havde fået " ild i røveren" det føltes ihvertifald ligeså sagde de.😀
Mcèrne blev hurtigt parkeret ved hotellet`s garage, tøjet blev flået af , værelsene indtaget, et hurtigt bad,11 Dunkel beer bestildt og indtaget.
Øj hvor var det godt, altså øllet , efter ca.6,45 timer på vejene og ca 600km.
05-06-2012
Tirsdagstræf hos Mc Midt vest i Herning.

Vi var 3 mc`er trods grundlovsfester og lign, der trodsede den barske wejstenvind og udsigt til regn og drog mod øst, med grillpølser og lign. i udsigt. Vi var næsten de første der mødte op ved deres klubhus i industrikvateret i Herning. Der var dog ikke den store tilslutning, ca 15 mcèr.
Men verden er dog lille jeg mødte 2 fra Sørvad, som også kom fra Thy, ca 10 km. fra hvor jeg trådte mine barnesko.
Trods den lille flok var det en fantastisk aften, som blev afsluttet med at HOH viste os det gamle brunkulsleje i Abildå.
Mvh Frederik
07-06-2012
Torsdags træf i Mallehøje

Meeget præsis kl 1700,023 lagde Banditten sig i front mod Mallehøje , jojo farten fejlede bestemt ikke noget, eller var det måske mavens knurren som blev overført til dyserne, fordi kl 17.36 +- 2 min. holdt vi på gårdsplasen i Mallehøje. Vi var næsten de første der var kommet, Sanne havde dog forretten klar, de havde hørt Bandittens brummen på laaang afstand. Øjøj der var 2 slags suppe som forret, en grønsagssuppe og asparges suppe, og oksesteg og skinkesteg til hovedret+ kaffe og isvafler til dessert. Midt i den velsmagende grønsagssuppe kom em meget rødplettet gul BMV og en brun Fjr ind på gårdspladsen, mystisk syn, jo såmænd det var STORVILDT`s jægeren og godforvalteren fra Finderup på deres på deres meeget udsædvanlige BMW pyntet med fælgskæg og en kåbe lignende en halv slagteri, dog kunne vi ikke få fruens jagttegn at se???? , godt at det kun var Mcèrn og dyret det gik ud over. Så pas på derude, når Helle er på jagt ude på asfaldten. Vi regner med at blive inviteret til dyresteg en ad dagene. Da vi alle var mætte blev der sparket lidt dæk sammen med Ole M +frue og en flok gamle Kawa 1300 drenge. Ved 20 tiden drog vi mod Skjern, og igen var der gang i Banditten mod Skjern , Fjrène måtte op i 4 gear for at følge trop med den hurtige Bandit. I Skjern indtog vi vores klubhus, hvor der var blevet lavet kaffe til os + div popkornskager, chokoladekager.
Ved 22 tiden var der tid til opbrud , vi kunne høre at sengehalmen raslede og gnitrede i det fjerne.
Tak til alle for en herlig aften, og for minder til at lægge på livets hylde.
Frederik
13-06-2012
Træf på Skive havn
Sommeferie tur til Østrig

Super tur.

Solveig og undertegnede valgte at tage turen hjem alene, da de andre havde valgt at tage en uge mere.
Vi tog turen hjem i et hug, da det var med regn og tordenvejr, og ej at forglemme kø kø kø på vejen mod nord. tog turen lidt længere end beregnet, start lørdag ca 9.30 og hjemme søndag morgen meeeeget præsis 05.50
Selv om vi var trætte, havde det været en go tur hjemover, lige bortset fra en enkelt gammel skod af en Toyota der krydsede lige ind foran mig, (da der ved Kassel kom gang i alle 4 Blitzer på den 4 sporede motorvej samtidigt). Jeg fik afprøver ABSèrne på begge hjul.
Det mest mærklige var at jeg og fruen ikke havde ondt i RØVERNE efter ca 1400 km.
fællesspsning
Fællesspisning.
 Hvide Sande Røgeri

ØjØj det var lige sagen for de fremmødte, der var ikke mange folk i butikken denne aften, det tror jeg nok skyltes at det var firma julefrokoster rundt omkring .
Men de rutinerede Rumpengasser var mødt op med meeeget slunkne mavser, klar til kamp med "
Alt i fisk og skaldyr".
Maden på Røgeriet var som altid er super go oplevelse.
Selv den store Generaldirektør havde mere travlt med at pelse rejer, en at kikke efter den søde servitrise.
Efter vi havde fået maven strammet op til overnormal størrelse, havde  Rumpengasserne hørt rygte om kaffe og lagkage hos Heebonden og frue.
Da vi jo også trængte til at røre os lidt mere en at hente mad fra buffen. Dog havde vi et stort problem som skulle løses inden afgang, hvem kunne styre bilerne.
Det var ikke spiritosen der var problemet, nejnej det var at ratholderen ikke samtidigt kunne have sin meget udspilede mavse bag rattet og samtidigt nå rattet med hænderne.
Problemet blev dog løst ved at den bagerste Rumpengass ventil blev åbnet et par gange.

Ævleskywer hos æ mann oèr baksie.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE