Mc Rumpengass

Velkommen til vores hjemmeside

 Siden kan kun ses af Mc. Rumpengaas`s medlemmer. Medlemsskab er gratis. dog kræves det at man kan levere/aflevere en Rumpengass ved en given lejlighed. Dog skal nuværende medlemmer have lov til at vælge stå side ( læ eller vindside ).
Koden www. adr. fås ved hendvendelse til undertegnede.
Vi har valgt ikke at anskaffe os et fast klubhus, vi har dog nogle lokaler rundt omkring som vi kan bruge frit. Vi vil hellere bruge tiden på ryggen af Mcèrne istedet for at bruge tid og kræfter på at sidde i en klubhus og diskutere hvem der skal gøre hvad eller hvordan får vi huslejen betalt og lign. Istedet har vi valgt at mødes privat ca 3-4 gange månedligt i vinter halvåret.
Nyhed : vi fik i aften stillet gratis medlemskort og gratis bensin kort til rådighed, og overdækket lokaler med gratis lys til brug hele året, og frisk kaffe mm. serveret af m/k. skønhed. Efter kl. 21 er der dog kun udendørs toilet.
Her til vinter er vi blevet tilbudt en " hønsehus " som vi ganske frit kan bruge når vi ønsker det. Måske skal der afholdes et par Ta`Te`Fester nu hvor vi har lokalerne. Der er også et par " Redekasser " som kan benyttes. 

Fader YAMAHA du som er i stemplet
Hellige være dine hester
På banen som på gruset
Led os ikke ind i HONDA
Og fri os for KINØJSER
Til dit er motoren
Topfarten og optrækket
Evig race
AMEN

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE