havfiskeri

Lige en kik over Hanstholm havn fra P. pladsen på Pynten.

Fredag d. 4 december er der planlagt en fisketur fra Thyborøn. vi sejler fra havn kl. 07.00 forventet hjemkomst ved 16 tiden. Båden koster 6000,- for en dagstur.
Alle pladserne er besat.
Hvis der er flere, laves en ny tur, ring til mig.
Jeg har reserveret en skib her mellem jul og nytår med plads til 18. De 9 pladser er besat. Pris 600 for en 12 timers tur hvis båden bliver fyldt op.
Så er turen overstået. Vejret var lidt regn og vinden ca 8 sec. skibet Emma-Line og den næsten 70 årig Kaptain, gjorde en fantastisk insats for at vi kunne fange nogle Torsk. Men havet viste sig ikke fra den gode side, bølgene var høje og strømmen gjorde sit til at sigtbarheden på bunden var lig 0. Ud af 11 mand tror jeg at der kun var 4 som ikke forfodrede, så ka de jo lære det. At man ikke skal nyde div spiritus før og under fiskeriet. Jeg havde en rigtig go tur, havde 5 småtorsk med hjem, og med priser på 70 Kr. pr. halvkilo filet i fiske forretningerne ja så har jeg min tur dækket ind. Jeg erfarede at de hjemmelavede pilke som jeg havde med var de bedste, selvom de ikke havde nogle fancy farver. Vi var 3 som brugte dem, de var mere stabile i den hårde strøm, samtidig var vi dem som fik flest Torsk ombord.


Har reserveret 1 stk skib med afgang fra Hvide Sande mellem jul og nytår. dato ikke fastsat endnu. Jeg har 10 pladser, hvoraf de 6 er reserveret. Så må vi håbe på godt vejr. Pladserne er besat
Turen aflyst PGA. Vejret

Velkommen til vores hjemmeside

Fredag d.30-09-2011

Afgang kl.07 fra Thyborøn med det goe skib Emma-Line og hjemme ved 17 tiden.

Det var med spænding at se vejr udsigtene op til fredagen, heldigvis blev dagen med solskin og en let brise til at køle os lidt ned, vandet næsten blankt. Der var gang i fiskeriet lige fra start, Torskene var dog ikke så villige, men det var Knurhanerne, røde og sorte og Makrellerne, hornfiskene drillede også lidt meget ind og immellem. Vi fik alle en rigtig go tur hvor vi fik brugt næsten al energien i den friske luft. Jeg fik 9 rimelige torsk, 6 store Makreller, 2 Hornfisk, mange Knurhaner, 1 stor Fjæssing, 1 lille Sej, 1 lille Blæksprutte. Fjæssingen og Blæksprutten blev dog smidt ud igen. På hjemturen blev der talt til 9 forskellige arter som var blevet fanget på turen. Min ny indkøbte Daiwa " Saltist" hjul viste at det var det rigtige indkøb, nem at betjene og hurtige indspolling da den er gearet 6.4:1, da den ikke har linestyr var jeg lidt nervøs for det, det var dog ubegrundet da linen lagde sig fint på spolen, ellers kunne en lille tommelfinger hurtig rette på det. 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE