Mc. dagbog for 2010

Velkommen til vores hjemmeside

Mandag d. 11-01-2010 kl. 19,30 var der foredrag på Videbæk Bibliotek, med Annette Birkmann som underholdt os med titlen: Fra advokat til motorcykelmekaniker. Der var mange der havde fået samme ide som os, salen var fyldt. Annette forstod virkeligt at få os med på hendes rejse i Sydamerika, og der var ingen snakken i krogene.
Jeg håber at nogle af vores piger lærte lidt om bagagemængden, jeg kan jo huske en af vores venner frøs, da der ikke var plads til en trøje i sidetaskene pga. højhælede sko og div maleudstyr.
Bagefter var der kaffe hos Helle og Kurt. 
 

Mvh. Solveig  & Frederik

Sommerhus ophold i Søndervig


Da vores rejse til Otopia blev aflyst pga. uroligheder, ja så hang vi lidt meget med mulen.😥 Heldigvis var Hanne og Erik ikke rådvilde, nænej fluks de inviterede hele THE GANG til ophold i sommerhuse istedet. Nå tænkte vi, ok skuffede som vi var tog vi selvfølgeligt med. " HALLO " jeg skal da lige love for at Erik og Hanne gav os en fantastisk oplevelse, Hanne havde lavet en fantastisk frokost til os da vi ankom. Erik havde sat en varmelegme i SØEN så den klar. Efter frokosten gik de friske en tur langs stranden, undtagen Frederik som havde fået til opgave at holde sofaen varm og kaffen klar. Efter kaffen med hjemmebagt fastelavns boller, blev det tid til at mindes de mange timer vi havde tilbragt sammen i 2009. Kurt havde lavet en Diasshow med billeder, og Erik viste billeder fra Kinøjserland + små sjove film. Kl 1800 præsis ( næsten ) havde pigerne dækket bordet, og Hannes super lækker suppe stod klar. Efter suppen var der Tærte og indbagt ??? og oksekød med et stort salatbar. Det var vistnok kun Erik og Frederik som manglede kartoflerne. ( de sagde det dog ikke højt, for så skulle de også skammesig ).Desserten blev gemt til aftenkaffen, da vi ikke havde flere andvendelige huller tilbage i livremmen. Det blev en festlig aften og nat, jeg tror nok de sidste gik til ro omkring kl. 04,12. Ja så lige pludseligt gik kinøjserne i gang igen kl 7,00 meget tidligt for nogle, kinøjseren var jo ikke blevet til klar vores tidssone endnu. Nå op kom vi dog, selv Hans Jørgen, dog kunne vi ikke høre det. Efter morgenkaffen med hjembagte rundstykker og et par snapse og morgenbitter blev vi lidt meget friske igen. Ja så var der tid til afrejse. Tak herfra skal lyde til Hanne og Erik, Lene og Hans Ole, Iben og Hans Jørgen, Helle og Kurt for en fantastik vinter ophold i sommerhus.
MVH. Solveig & Frederik

Bestyrelsesmøde torsdag d.11-02-2010


Så kjære venner, så er der kommet 3 klager som vi nødvendigvis skal tage stilling til.
1. Storfyrsten og Storgodsejeren har ikke sørget for at holde Finderup Torv gruset og ryddet for sne.
2. Et  par har monteret uautoicertifiinficerede mærkater på henholdsvis bagruden på 1 stk. bil, og på en postkasse.
FyFy skamme sig. Hvis det gentager sig koster det en omgang fællesspisning.
3. Træf på Bryghuset i Rk.Mølle med gratis prøvesmagning af den komne Påskebryg.
17 personer mødte op til denne lille møde.
1. Grusning og lign er taget til efterretning, ellers koster det kassen for de 2 Herre.
2. Der var ved eftersyn blevet sat/ monteret 8 mærkarter på min matrikkelnr. efter de herre havde forladt stedet. 2 Personer er under mistanke, overvejer lige sagen
3. Træf på bryghuset kunne alle tilslutte sig, så på med arbejdshandsken.
3. Alle wustemadder blev spist, ja så kunne vi forlade vores klublokaler med ro i sindet.

Fællesspisning d. 04-03-2010

Kl.1800 var en flok friske Mc. piloter + 2 nye supporter klar til Helles velduftende kartoffelsuppe, hun havde lavet suppe til hele byen, mente gemalen, hvis vi havde kunnet høre hans tanker så havde det nok lydt O`v O`v O`v Ò plage suppe hele næste uge. Da rovdyrene var blevet mætte var der kun, ja jeg siger at Stor godsejeren var glad, for der var kun 7 1/2 dråbe tilbage i gryderne. Til dessert serverede Godsejeren is med frisk malede kaffebønner og lidt spiritose ovenpå. Det var godt at kinøjseren havde seler på i aftenes anledning. Kinøjseren havde problemer senere på aftenen, for hans vom var vokset i omfang, tilgængæl var han arme krympet, så han ikke kunne nå ind og skrive i vores turkalender, men som han sagde " DET JEG JO FOLK ANSAT TIL ".  Vi fik sat datoer på til en øl træf på bryggeriet som igen er opstået, Limfjordstur, hærvejstur, en tur til det østjydske med grill og overnatning og et par ture med overnatninger blev det også til. Der var også 2 der blev fristet af vores tur til Harzen, så heldigvis havde Henrik plads til dem. Da vi jo er blevet mange der skal til Harzen, køre vi nok i to hold. Storgodsejeren mente at det var på sin plads at vi sendte en lastvogn i forvejen med pigernes sko, malegrej og plasticpadding, så vi kunne få plads til en enkelt trøje eller 2. Den lokale vognmand lovede at se om han kunne afse en containertrækker. Kalenderen vil kunne ses på vores hjemmeside, undertegnede vil stå for opdateringen. Nu mente kinøjseren mf. at nu var det tid for lidt kaffe og "etterma", heldigvis havde Solveig sørget for at sende ævlekage med Frederik og Dennis.  Lige inden vi tog hjem lovede den lokale rørmekaniker at han ville få sin Pølsevogn klargjort, den har jo indbygget grill og køleskab som vi har nydt meget af. Så nu er det kun at vente på at tempt. skal stige et par grader og vejene blive saltfrie.
Mvh. Frederik

25-03-2010 Foredrag med Henrik Tang


Foredrag med Motur på Ølgod Bryghus arr. af Xpedit. En super aften med Henrik og Rune fra Xpedit, vi fik også smagt den goe Påskebryg. Vi må se om vi ikke næste år kan få arr. det på Rk.Mølle bryghus
.

Påsketræf i Esbjerg . 1-04-2010

Morgenkaffe hos Solveig og Frederik kl.9,30.
Vi får besøg af High & Lowlænder Mc , de har  meldt deres ankonst. Også Generalkonsulen og frue vil komme på deres Hondaèr.
Kl. 09,18 meget præsis ankom de første Highlænder, standsmæssig iklædt sort læder dress på deres Goldwing. Resterne tildmeldte + en langtvæklænder dryssende, dog næsten inden tidsfristen 09,29.47 ( kø ved bageren, angives som årsag ). 11 friske Mcèr var ankommet til morgenkaffe.  Kaffen og borddækningen havde Frederik klaret, på nær lidt bøvl med antal af stole. Det eneste og vigtigste var der nogen som havde glemt at bestilde, Vejret viste sig fra den kolde og våde side, nogen sagde at det var min skyld, for jeg havde givet græsplænen kalk og gødning i onsdags. Efter ca. 20 rundstykker og en halv gammel Ole`s tid var vi klar til at køre til Esbjerg. Men hov der holdt jo kun 1 Stk. Mc. i indkørslen + 2 i garagen, OK. nogle havde taget bilen i stedet for, Det regnede hele vejen til Esbjerg, så det med bilerne var en go ide. Da vi kom til Esbjerg var der ikke 1 mc at se i gågaden, "var der en Aprilsnar"!!. Vi gik næsten helt op til Torvet inden de første Mc`er var i syne. Der var ikke mange Mcèr i forhold til sidste år. måske kun ca.25%. Efter vi havde froset med anstand et par timer, kørte vi ud til Shell ( for at kede os ihjel ) nej, for at intage vores medbragte kaffe og klemmer, for derefter at køre hjem, så kunne vi lige nå en " MORFAR " inden vi skulle mødes i klubhuset for at indtage vores Påskemiddag. 13 friske medlemmer mødte op kl.17,56.25 med maden. Webern havde sørget for at tilberede kødet for os. Da der skulle 13 tilbords, startede problemerne med overtroen. Det blev dog løst ved at de 2 som ikke havde gyldig medlemskort blev sat ind foran Tvèt for at indtage aftensmaden. Efter maden gik snakken bla. omkring hvordan vi i fremtiden kunne undgå at tøjet samtidigt med aftensmade skrumpede. Det gav også alvordelige problemer for visse Highlænder da de skulle hjem, bilen sank så meget at den virkede som vejhøvl nordover. Det blev en aften med masser af løwnhistorie og en enkelt Whisky. Det blev en aften som vi sent vil glemme her på Oldagervænget. Tusindtak til jer alle som var med til at gøre dagen til en oplevelse som vil blive lagt på livets hylde.
Solveig & Frederik

Sildeinspektion`s Tur d. 08-04-2010


Hanne mente at det var tid til at tjekke om der var sild ved slusen i Hvide Sande, så vi pakkede topboxen med kaffe og kage, dog glemte vi Te brevene. Kl.18.30 var der afgang fra Haar tanken i Skjern. Vi lignede alle 4 en vis dækmand med alt det tøj vi havde på. Hanne havde ikke glemt føreskabet, så vi var sikret en tur uden omveje og u vendinger. Turen gik over Stauning mod Ringkøbing, hvor vi skulle se på en topbox til Hondaen. Men farverne passede ikke,så vi kørte vidre mod Hvide Sande. Ved nordsiden af slusen indtog vi kaffen, samtidig med at lystfiskerne hev en masse Sild op. Varme var der ikke meget af så vi kørte syd om fjorden hjem.
Mvh. Solveig & Frederik

Sildeturen.
Da vi havde set de store sild blive landet, besluttede vi at køre til Hvide sande om søndagen for at prøve lykken, efter ca 2 timer havde jeg 40 store sild i spanden. Det var nok til mig, de skulle jo også renses. Så nu ligger de i fryseren og venter på at blive røget og nogle til stegte sild.

Mallehøjetræf torsdag d.15-04-2010

Vi var 4 som valgte at tage turen til Mallehøje, vejret indbød nu ikke til Mc kørsel. Kl. 1700 var der afgang fra Haar bensin i Skjern, og som de foregående ture havde vi Hanne i spidsen, hun havde jo fået tunet Hondaen i vinterns løb, ja så var vi i Mallehøje ca 17.39. Festivaldbussen var også blevet klargjort til den nye somme tour. Erik mente at sådan en måtte vi også have, så bestyrelsen er blevet sat på en opgave af de store.
Der var mødt rigtig mange op til aftenens træf, maden var super, kaffen blev serveret i den gamle Madam Blå, mens vi nød de flotte Mcèr. Jeg tror at den goe mad var skyld i at vi glemte alt om lagkagen. Men pigerne glemte ihvertifald ikke at fylde Erik`s Topbox med spartelmasse og maling som der var en lille bod med.

Mvh Frederik

Åbenthustur lørdag d.17-04-2010


Bike Shoppen i Viborg og Midt Jydsk Mc havde sendt invitationer til os om at de gerne ville se en flok Mcér fra det vestjydske.
Vi startede med rundstykker i vores klublokaler på Holstebrovej kl. 900, der var lidt frafald, Kineseren sad fast i kinøjseland, nogle manglede reservedele til deres Mcér, haverengøring, ja der var mange undskyldninger til ikke at tage med på turen. Vi var 5 der tog turen til Bike Shoppen i Viborg . Vi blev mødt med varm kaffe og en pølesvogn som serverede Danmark`s største Frankfurter, De mange flotte Mcèr blev insp. Dog var vi lidt skuffede, vi blev ikke tilbudt at prøvekøre den nye V Max. Omkring kl. 13.30 blev kursen sat mod midt Jydsk mc i Ikast, trods hård sidevind og en enkelt kornsæk på vejen kom vi til Ikast, dog havde Fnuggi lidt problemer med sidevinden. Hos MJ Mc. blev vi modtaget med kaffe og pålægsmadder og 17 kager til vores halvkinøjser. De fine Italienske maskiner blev beundret og mange fik sig en prøvetur på Aprillierne. De havde også mange goe tilbud i butikken, så der blev indkøbt en meget storTopbox til Hanne istedet for fiskekassen som vi fandt til hende i Ringkøbing.Hendes krav var at den skulle kunne rumme 7 par sko, div. malig, plastic padding, håndtaske på 9 liter, 5 par rendegravebowser+ det løse. Kl.16,30 var vi tilbage på Holstebrovej, hvor vi lige delte en lokal bryg inden vi skildtes efter en rigtig go tur, som kommer på livets hylde.

Mvh Frederik

Åbenhus hos Expedit 24-4-2010

Frokosttiden nærmede sig, og jeg var alene hjemme, hva gør man så hvis køleskabets indhold ikke passer herren.Jo ringede til Hr Mortensen, skal vi køre ud til Xpeditterne og smage på deres grillpølser og se på deres udstillede Mcèr. Efter 10 minnutter var vi på vej mod Ølgod ad omveje, da der var Skjernå marton og mange veje var spærret. Der var mange der havde Fået den samme ide, måske fordi det siges at Xpedit er nordens største BMW Mc. forhandler. Vi stilede mod den store Grill som vi kunne se var fyldt med store frankfurten, og dertil hele svineriet. Man bliver aldrig skuffet når Expeditterne holder åbenthus , der var til maven og en masse udstyr med goe rabatter, og en masse Mcèr at se på. Der var opstillet en rullefeldt som man ku få sin Mc testet. Da vi stod ved rullefeldten kunne vi høre en Hoss Boss kommer nærmere, skulle den måske på testbænken, jo ganske rigtig, testbænken blev forlænget til max, og Hoss Bossen blev kørt op og blev forsvarlig stroppet fast. Endeligt efter lidt tid blev Hoss Bossen startet og testen kunne begynde. Jeg var " heldig " for jeg stod lige ud for udstødningen, ja jeg sir jer det er ligesom at få Body massage når Hoss Bossen når de 381 kmt. nå men den havde jo også 417 hk. til at få hastigheden derop. testen blev dog afbrudt da den ene strop sprang og generator remmen faldt af. Efter lidt snakken om kage til eftermiddagskaffen blev vi enige om at køre hjem til Solveigs nybagte Kryddekage . 

Første Søby Træf d.29-04-2010.


Så blev det tid igen at køre til Søby Træf, Samtidigt indløb en inbydelse om varme hveder på Holstebrovej( Klubhuset ) Vi aftalte at mødes kl. 1700 på Finderup Torv. Der var mødt en pæn flok op på torvet, så der blev blæst afgang mod Søby, vi skulle jo hjem og smage på Hvederne. Der var næsten fyldt op på pladsen med Mcèr, selvom vi var der kl.17.45. Det er nu herligt at man møder så mange kendte ansigter at vi næsten kun fik en grill pølse og en kort runde på pladsen inden vi skulle hjem og have varme Hveder. LØKKEN STÅR DEN KÆKKE BI er der et ordsprog som hedder. Jeg tror det passer,ja det passer for på hjemturen var" jeg ene hane i kurven", det var næsten ligesom juleaften. Hjemme i klubhuset var der dækket bord så flot med levende lys, og Hvederne var i ovnen. tak til jer alle for en Super aften i jeres selskab. Mvh Frederik

Kr Himmefart`s

Tur til Hartzen.
Vi er 17 som køre til Hartzen, med Henrik Tang ( Motour rejser ).
Ja så kom der 2 mere med på turen så nu er vi 19.
Vi vil køre i 2 hold: en Hydra og en High & Lowlænder hold. Hydra holdet kørte onsdag, vi andre 9 kørte fra Tarm 06.15 torsdag morgen, vi havde små 600 km. derned. Turen var DBM`s svendeprøve, da han ikke havde kørt ret mange km. efter kørekortet var kommet i hus, første stop var i Ribe hvor vi købte vores rundstykker, som vi indtog på en rasteplads lige før grænsen. Jeg havde sammen med TomTom fået opgaven og vise vejen til Harz landet. Vi tog motorvejen ca 100 km. hvorefter vi kørte ad små veje ned over Braunsweig og vidre til Wildemann, hvor vores hotel lå. Ved ankomst til hotellet blev vi mødt at Søren fra Motour som var guide for en hold Mcèr. dårlige nyheder, vores hotel var lukket, ejeren var stukket af sent mandag aften sagde genboen. Uroen, kulden, regnen til trods var vi rimelige rolige, vi var jo i Sørens og henriks kyndige hænder, så vi fandt vores medbragte kaffe og madpakkerne frem, som vi nød på hotellets terrasse. Efter ca. 1 1/2 time og 65 km. blev vi inlogeret på en anden hotel i byen Blankenburg. Jeg hørte nogle sige til Henrik at vi kunne bo på et vandrehjem, det blev afvist med orderne " mine gæster bor ikke på vandrehjem ", det er dog sin sag at få plads til ca. 30 mand på samme hotel med forplejning, Hvem ka`Henrik Tang ka`. Værten fik trods meget kort varsel fat i personalet, så vi ku få noget aftensmad, som destod af varm suppe til forret, salat bar og en snitzel med poms, og en fin isdessert. Nogle fik ek kop kaffe, andre en KANDE. Ved 22 tiden var der vistnok ikke et øje åbnet mere. Fredag morgen sammedes vi ve 8 tiden for at indtage vore morgenmad, og samtidigt at smøre madpakker, efter en kort briefing blev vi enige om at køre ud Baumanns Hule, som er en drypstens hule,hvor vi fik en rundvisning. derefter kørte vi op på Torfhaus, der var meget diset så vi kørte hurtigt vidre, næste dag sneede det der oppe. Vi var også nede for at besøge vores Tyske venner ( BH.29.de)`s hus, De havde festet hele natten, så det var fruen der gav os en rundvisning og pigerne fik testet pothuset, de havde sendt mail til os, men for sent. Vi gjorde også lige holdt ved den imponerende kraftværk Rappbodetalsperre, Dæmningen måler 105 m. fra bund til top.  Efter  ca. 170 km. på små de til tider meget små veje med skarpe sving, var vores enegi var opbrugt. Aftensmaden bestod af en lækker Asparges suppe, grillet svinekam med asparges og kartofler og en frugt dessert med creme. Lørdag kørte vi tværs over Harz og ned for at se på resterne af den gamle grænse, der var nu ikke meget at se på, der efter ville vi ned på strækningen mellem Kelbra (Kyffhauser) og Bad Frankenhausen, og afprøve de 36 hårnåle sving på den 4,6 km. lange strækning. SBF og DBM var dog ikke glade for tanken om alle de skarpe sving, og samtidig var der meget fugt og bladrester på vejene, man kan se strækningen på You Tube. Alle synes dog at at det var hele rejsen værd, så der kommer vi helt sikkert igen. Hjemturen gik igen ad helt små veje, jeg kørte bag en bus, den kunne lige være på vejen, på den eneside var der klipper og den anden træer, det var vist ikke første gang den havde kørt der, for den var meget ridset på begge sider. Dagens tur var på ca. 270 km. Aftnens meny bestod af champ. suppe og derefter den helt store grill meny, trods det var der nogle der ikke havde fået nok, så der blev bestildt en meeeeget stor isdess. for nogens vedkomne. Henrik Tang havde lavet en enkelt misser vedrørende hotellet, hvergang vi skulle ind i spiselokalerne, kom vi forbi en stor væghængt montre med SMYKKER, ja hva sker der så når vi har piger med?????? .Søndag morgen kl. ca 09 var vi klar til hjemturen, efter ca. 50 km. på motorvejen blev de første væk, mødte dem igen hos Shell lige nord for Kieler kanalen, hvorefter vi fulgtes resten af vejen hjem. I Tarm foretog vi den sidste opgave, at give DBM hans svendebrev for super kørsel og god svingteknik og kammeratskab. Vi var alle enige om at gentage turen Evt. næste år. Dog vil vi have mere styr på vores TOPBOXER som havde drillet os før og under turen. Ps: der er billeder på Mc rumpengaassès hjemmeside.
Lige lidt fakta om hjemturen: Kørt 580 km. Max hastighed 135 kmt. Gennemsnit 84 kmt. I bevægelse 7,04 timer. Total har vi kørt ca. 1870 km.

Træfaften på Færch torvet i Holstebro

Vi var 8 som valgte at køre til Holstebro til Træf på Færch Torvet, og samtidigt indtage vores aftens mad, Pølserne var nu ikke værd at skrive om, de var nærmest kogte i stedet for grillstegte. Der var levende musik under broen, så stemningen var bare i top,

mvh Frederik

Gråsten løbet d 29.maj 2010.

Vejret var jo super, så hvorfor ikke bruge vores Sponceret rundstykke kort, og samtidig køre til Gråsten. Kl. 07,30 var der afgang fra Løvbjerg i Tarm, der var mødt 6 Mc op morgenfriske, modsat andre 5 som ville køre lidt/meget senere. Vi satte kursen mod Ribe hvor der ventede en flok rundstykker på de morgenfriske. JOJO gratis mad det ka vi li. Der var linet op med det helt store morgen bord i Ribe, Tak til Pigerne for den fine anretning/morgenbord, som var flyttet udendørs i det gode vejr. I Gråsten var der linet op i hovedgaden med ( mini Sturgis) som tema, en eller anden sagde vistnok højt, at HDèr har vi fået nok af, så vi gik hurtigt igennem gaden. På der nærliggende Stadion var der fyldt med at hvad der sidder en motor på og kunne køre, Det skal opleves. Frokosten indtog vi på den lokale Pitzar bar, Da det sidst på eftermiddagen så ud til regn, satte vi kursen mod den ventende IS i Ribe, så farten blev sat til ca. 110 kmt.for der forestkørende, så den søvnige betjent i fotovognen opdagede os forsent , eller var det de sukke piger der var med os, som optog ham, der kom ingen blink sagde den bagerst Mc.pilot. Ved Tarm begyndte det at regne lidt. D.B.M fandt en overdækket terrasse hvor vi lige fik sagt tak og farveller til hinanden. Endnu en super tur som blev lagt på livets hylde.
Mvh Frederik 

Borbjerg Mølle tirsdag d. 1 juni 2010

10 Mcèr havde valgt at køre til Borbjerg Mølle for at nyde aftensmaden.
(tur ref. på Mc. Wejsstenwind`s hjemmeside)

Tur til Blomsteland Fredag d.4-6-2010.
Mødetid kl. 14.30 hos Rørmesteren.

11 mcèr og 12 personer var mødt op hos Rørmesteren, det er rigtig flot at så mange mødte op sådan en fredag eftermiddag. Kaj Madsen modtog os med et stor velkomshilsen, han viste os rundt, og fortalte om alle hans Rododenter som han begyndte at plante i 1996, ja selv de latinske navne kunne han huske. Det var et flot syn, især da de nu blomstrede, og deres voksested midt i den sandede skovbund imponerede os meget, de fik ingen behandling ud over naturens. Ved 17 tiden fik vi vores medbragte kaffe og kage i Kajs drivhus, derefter var der afgang mod Finderup, hvor grillen var blevet tændt. Efter en super middag lavet af Rigmor blev klokken lige pludselig 2400, så vi drøftede lige lørdagens tur til Kongensbro.
Tusind tak til Rigmor og " Smeden " for en super fed aften og eftermiddag, lige en til livets hylde.
Mvh Frederik


Efter turen vi grill.mesteren tænde grillen, og den lokale bryg indtages til det medbragte kød.

Mvh Frederik

Kongensbro veterantræf d.5-6-2010

Vi blev ved aftenens grill party hos "smeden " i Finderup enige om at køre til Kongensbro for at se Veteran traktore og gamle motore, vi var 7 mcèr der kørte fra Finderup Torv kl.900, vi havde vistnok alle lidt søvnige øjne efter grill partyet. Vi købte rundstykker i drive in bageriet i Snejbjerg, som blev indtaget lige uden for Ikast, dog ikke uden ballade, KVINDERNE ville sidde i solen så den bord jeg havde valgt blev disket under store protester af smeden og undertegnede. Nå godt stegte kørte vi over Frederiks dall og Hinge sø til træffet. For dem som har lidt interrese i gammel maskineri er det et most at komme på veterantræffet, der er alt hvad hjertet begærde indenfor køretøjer og lign. På hjemturen kørte vi til Silkeborg for at få en is ved Hjelje kiosken, der mødte vi en flok fra Bøllinghus som havde været på sejltur. Vi havde valgt træffet hos Silkeborg mc fra, da vi havde fået en invt. til grill party hos " Smeden " Ved 17 tiden landede vi i Skjern godt trætte efter en rigtig go dag i solen og sammen med en masse venner. Mvh. Frederik

 

Træf på Skive havn d.16-06-2010


Så var det igen blevet tid til den årlige Mc træf på Skive havnekaj.
Afgang kl. 1700 fra Finderup Torv med K.H som tur leder, jeg skulle hente en flok fra fjord Mc på Rådhuspladsen også kl. 1700. Det var meningen at vi skulle mødes ved rastepladsen lige inden Holstebro, men pga. trafikprop blev vi forsinket, så er mobilen jo en herlig ting, da der ikke var mødt nogen op fra Fjord mc, blev aftalen over mobilen at jeg selv fandt til Skive. Gennem Holstebro forsøgte en Guldvinge ihærdig at komme op på siden af mig, Hjælp kan du finde til Skive, og skal du til træf på havnen, var orderne fra to kjøvenhavner, der havde mistet orienteringen total. Super så fik jeg da følgeskab. På havnen havde de andre reserveret en P.plads til mig, heldigt da der var fyldt af Mcèr overalt. Jeg kan se at vi begynder at lide af pladsproblemer i klubhuset, lige som på Skive havn, vi var 14 Mcèr afsted, inkl. 2 nye på hver deres Mc. Efter lidt tøffen rundt blandt de herlige Mcér og deres piloter, gik vi ned til ISHUSET for at nyde en lille is, og samtidig se på alle Mcèrne der kørte til og fra havnen. Ved 21 tiden var der afgang til Holstebro hvor vi havde en aftale med lokal tv stationen om en lille pause inden vi drog mod Brejning / Finderup / Hanning / Skjern / Tarm. Om kjøwenhavnerene kom hjem denne aften vides ikke med sikkerhed. Tak til jer alle herfra skal lyde. mvh Frederik

Tors.d.08-07-2010

I anledning af Erik`s 60 års fød`s dag havde alle inviteret sig selv til at indtage en Winersnitzel på Hodde Kro. Afgang fra "hønsehuset " kl.17,15 meeget præsis. Vores "Stifinder " havde tilrettelagt en super tur ad små veje, som i dagens anledning var blevet belagt med alskins landbrugs affald, jord,korn,halm,vandingsmaskiner. Trods vejrudsigten var 9 Mcèr med på turen ink. Vel ankommen til Hodder begyndte regnen. Vores venner fra Vejle og Horsens ankom samtidigt, de havde dog fået regnbukserne påmonteret undervejs. Heldigvis havde vi reserveret et bord, for der var næsten fuld hus. Fødselaren bestildte som altid den største " Vand " , maden var go, mavepladsen blev fyldt op, så brystkassen voksede på visse personer, da livremmen ikke kunne løsnes så maven blev presset opad. Varmen & maden gjorde at vi hurtig blev enige om at køre til Henne for at indtage dagens is, Jeg valgte en kop kaffe til en flad tyver, med ret til opfyldning senere. Vores forhenværende kampvognspilotmedrettilatskyde drømte tiden 25 år tilbage da vi havde kørt gennem Oksbøl, hørte dog at det var pigerne mere end kampvognene han drømte om. Han ændsede ikke en lille steg med ring i næsen og fyldt godt op med helikoptertobak i Henne, han var helt væk. På hjemturen kørte vi over Hoven, hvor de 2 fra østkysten sagde tak for idag, og kørte mod Vejle/Horsens. Sidste holdt blev foretaget ved vores klubhus i Skjern, hvor kørevejledning til huset i Sverige blev omdelt. Endnu en super FED tur er blevet lagt på LIVETS HYLDE, og en stor tak til de 2 fra østkysten for deres besøg.
Was ist das, das ist ein Rumpengaasser
Frederik


Sommerferietur til Olufstrøm i uge 29

Søndag morgen kl 06.00 var der dømt afgang til vores hus i Sverige på Mc. Taskerne var ikke overfyldte, da Jørn og Birthe var der ovre i uge 27, så de havde fyldt bilen op med vores drikkevare og tøj + det vigtigste fruens skobutik ( næsten )🙃. Det regnede og tordnede hele vejen til Korskroen, Efter 8 timer var vi i Olufstrøm, vi kan gøre det på 7 timer i bil. Vejret var med os, der var 33 grader ved huset, så al tøjet kom af i en vis fart, heldigvis havde Jørn sat drikkevarene i kælderen, som holder en fast temp. på ca. 5 grader året rundt. Det eneste vi foretog os resten af dagen var at få " Viktor " flyttet så vi kunne få Mcèrne ind i laden, og få væsketankerne fyldt op. Det vigtigste var dog at udskifte det Svenske flag med det Danske, så vores naboer kunne se at vi var kommet. De første par dage foretog vi intet ud over lidt græsslåning, rensning af kloakken. Onsdag eftermiddag ringede mobilen, Hvor er det i bor, nå der var nok en GPS der ikke kunne finde vejen hehe. Det var Kurt og Helle som holdt på/i en hulvej med 2 tungt læsset Mcèr, jeg fik dem til at dytte lidt, og vi kunne høre dem. Så efter lidt køre vejledning fik de med fælles hjælp vendt deres Mcèr og kom på rette spor. Vi gik ned til vejen for at møde dem, da huset ikke kan ses fra vejen. Hold da helt &&&&& hvor de da havde meget stavlet op på Mcène, nå ja en alm. stuemøblemang kan man vel altid bruge på Campingtur. Der måtte smides lidt jord i sporene af deres Mcèr tværs over den nyslåede græsplæne. Heldigvis er anekset fuldt møbleret så de fik ikke brug for at pakke det hele ud. Det blev en 3 dejlige dage sammen med Helle og Kurt inden de lørdag drog mod vest med al deres bagage, da de ville sejle over, kom tanken mon de skulle betale pr. Kg. Søndag tog vi så turen hjem igen, for om mandagen ville der komme nogle af vore venner i 1 uges tid. 

Hamborgturen d.29-7-2010

Regnvejr, og så lige i sommeferien, hva nu`jo selvfølgeligt ska der da ske noget, så vi aftalte med et par Rumpengasser at vi ville tage dyrene til Hamborg. Målet var Luis`s store butik midt i byen. Turen derned foregik i regnvejr, man er vel ikke en tøsedreng. Butikken blev indtaget med stor købelyst, især for pigernes vedkomne. Det er nu rart at vide at VISA`EN var i min lomme😀. Der blev købt Skiundertøj, støvler, kædesmørings væsker, støvle pudsemidler, kæde nitnings værktøj til rimelige penge. Turen hjem blev afbrudt af en lukket hængebro, så der blev også til en lille omvej. Ved 21 tiden var vi hjemme efter en rigtig go dag på de Danske og Tyske veje, sammen med en lille flok Rumpengasser.

Søndagsturen til Rom d.01-08-2010


En SMS tikkede ind på Solveigs mobil, lige ved middagstid. Beskeden lød meget kortfattet " hold o`æ hår vi æ kjor, lig`ind i æ hæk o vi æ væk " og tank så MCèrne og taskene med kaffe og lign, mødepligt om en halv time. Dette skete så bare lige midt i en MORFAR. Nå røveren blev lettet i en vis fart og Mcèrne startet, taskene fyldt. Man har vel respekt når en RUMPENGASSER indkalder til møde/tur. Efter en halv timestid mødtes en flok halvsøvnige Mcpiloter som ikke fik en hel Morfar. Turen gik over Holstebro ad små veje til Paris og med pause ved Kr.Touborgs vandmølle, hvor vi fik en meget fin rundvisning i de flotte nyrestaureret bygninger. For at de halvsøvnige ikke skulle nappe en lille morfar i græsset, blev der ikke engang tid til en kop OPFRISKENDE MOKKA inden den Italienske Mc pilot beordrede os i sadlen igen med kurs mod Strandvejen i Lemvig, hvor vi blev lovet en laaang pause. Efter en timestid var vi alle blevet friske igen efter en lille Morfar i græsset og maverne var blever serviceret. Hva nu er det den direkte vej hjem, nej en rigtig RUMPENGASSER har altid en go kort på hånden, en sponsor ordning med Røgeriet i Hvidesande skulle bruges til en gang aftensmad. Tanken om den berømte fiskeanretning fik kanterne slebet af dækkene på Mcèrne på vej til Hvidesande Røgeri. Uden at nævne navne så tror jeg at FJR piloten fik mere en rigelig af den gode fiskeanretning, for han kørte opadder hele vejen hjem, så han ønsker sig nok strammere fjedre til næste gang🙂
vi skal på Røgeriet. Turen var på ca. 280 km.
Tusind tak til jer alle 8 Mc piloter som var med til at vi fik en oplevelse mere til livets hylde.

Solveig & Frederik

Hærvejsturen d.14-15 august


Turen er nu veloverstået med 660 km på tælleren, med visse problemer, eller var det kun fordi at en vis Hr. Rumpengaas`s meegetovernisse ikke var inviteret.
????????????????????????????????????????
De bestilte overnatnings senge som forsvandt.
En vis hårklemme som på mystiskvis forfulgte os.
Div. søm i dæk og under tanktasker.
Utætte Hancook øl.
Haderslev og Løjt Kirkeby skiltene kunne vi ikke komme af med.
Mastsikringer.
Forsvundne røgelsespinde.
Mærkelige dufte under indtagelse af aftensmaden.
Skidttilpasbilernes forfølgelse af os.
Det var nogle af skærmydslerne på turen.

REFERAT:                HÆRVEJSTUR D.14./15. aug
Lørdag kom endelig efter at have arrangeret og lavet ruter i et væk. Vi var rigtig spændte på om vejret ville være okay, det viste sig fra sin pænere side heldigvis
Vi skulle være 8 pers..
 
Kl 7.nul dut var vi samlede og drog afsted fra vores udendørs klubhus på Finderup torv. Vi kørte over Herning mod Viborg. Hentede rundstykker i Videbæk. Ved Hald Ege kørte vi mod Dollerup bakker. Efter en lille tur på denne vej fandt vi et sted ved en sø hvor vi indtog vores rundstykker..dejligt...da vi var kørt videre gik der desværre ikke lang tid før det begyndte at regne men ikke så voldsomt at vi blev gennemblødte. Vi kørte bare derud af og så af og til et skilt hvor der stod "hærvejen" på.. Nede omkring Funder fandt Kurt en lille grusvej som mundede ud i en sti med nogle pæle som vi snoede udenom, stien blev til en hulvej som man skulle koncentrere sig rigtig meget om at blive i..Det var skægt lover jeg jer.. Regnen blev ved indtil vi var nede ved Fårup sø hvor det stoppede og solen ligeså forsigtigt kiggede frem SKØNT..Så satte vi næsen mod Bindeballe købmandshandel for at spise vores madpakker og for at mødes med de to sidste i vores flok, men inden var vi lige et smut omkring Tørskind grusgrav hvor der er en masse "kunst". Vi blev enige om at det skulle vi ha længere tid til at se på fordi man kunne gå en god lang tur derinde og se på de kunstskulpturer der var lavet rundt omkring der. Frokosten blev konsumeret under en opstillet pavillon hvor der lige var 8 stole til os. Efter vores frokost skulle vi da lige ind og se inde i købmandshandlen som har mange super gode ting og det er til salg ikke kun til at se på. Ovenpå er der så noget der kun er til at se på fra gamle dage som man ikke kan købe. Mange fine ting der også.
 
Hærvejen skulle så findes igen. Mange små veje blev kørt tynde, meget oplevet og mange pauser blev der holdt hvor vi nød de steder som vi efterhånden kom til.
 
Så lige pludselig var vi ved enden nede ved grænsen og skulle finde Skottes ranch hvor vi skulle overnatte. Vi fik nøglerne og afleveret vores grej i de verse lejligheder. Så gik turen over grænsen til en græsk restaurant hvor vi kunne spise alt hva vi kunne for 12 euro det var i hvert fald alle pengene værd kan jeg betro jer..mums.. Der var "kun" 2 der kunne spise is til dessert ja jeg siger ikke hvem...
Så stod den på almindelig råhygge på terassen ud for vores lejlighed..Så meget råhygge så det blev sent inden vi gik i seng..
 
Næste dag stod vi op og fik badet osv..vi skulle spise morgenmad kl 8.30..vi sad ligeså pænt og ventede ved vores bord da vi var kommet lidt tidligere så lige pludselig gik alt strømmen..nå men vi havde tændt stearinlys og det var vældig hyggeligt.. så kom der en ældre herre og sagde at der ikke var lys på deres værelse stort grin fra os.. han fik så det ene strearinlys m flamme med derop og var taknemlig da hans kone så kunne få badet færdigt ved stearinlysets skær ( rigtig romantisk ) Så dappede han af med det. Det kunne vi ikke lade være med at grine lidt af. Da de to søde ældre par kom ned for at spise kunne vi jo godt se hvem der havde badet med et lille lys til fordi hendes hår stod lige op i luften så kunne vi jo grine lidt af det også..Morgenmaden var forøvrigt super go,sengene rigtig gode og det hele kan nemt anbefales.Efter at have pakket sammen skulle vi jo have fundet vores cykler igen...men så så Kurt at hans Aprillia stod så underligt inde i garagen..den var punkteret..øv øv..hans kommentar var "nå.så Preben har alligevel fundet et sted til det søm som han fandt i går under sin tanktaske" HI HI ....
 
Nå men vi fik denlappet med det medbragte lappegrej.
 
Så gik turen ned over Kollund og rundt langs vandet til Egernsund over til Sønderborg sikke flot der er dernede. Kurt fandt endnu en gang nogle grusveje på vejen sjovt. Vi har nu mange smukke steder her hjemme i Danmark. Da vi kom til Loddenhøj ville vi ha en is mens vi nød sunet ud over vandet. Det var jo slet ikke til at løsrive sig. Vi sad bare og stenede..
 
Vi fortsatte langs vandet så godt det nu kunne lade sig gøre til vi nåede Haderslev hvor vi tog afsked med Preben og Tina. Vi andre fortsatte hjemad over Vojens,Vejen og den vej hjem. Med på turen var Solveig, Frederik, Hanne, Erik, Tina og Preben samt undertegnede.
 
Vi vil gerne sige tusind tak for en rigtig god og hyggelig weekend. Det er ingen sag at arrangere noget når det bliver taget så godt imod som i gjorde tak for det. Endnu en vidunderlig tur til livets hylde. Tak for det.
 
Kærlig hilsen Helle og Kurt
 
 

Torsdagstræf på Mallehøje Kro 19-08-2010

Da arbejdet greb forstyrrende ind i den planlagte tur til Mallehøje forsinket, ved 19 tiden var jeg klar til turen. Cyklen pumpet så farten blev sat til ca 130 Kmt. lidt syd for Tarm så jeg en mystisk Mcèr som forfulgte mig i behørig afstand, nå skaden var jo sket, satte farten ned til ca 100 kmt. Den bagved kørende Mc i GUL vest holdte stadig den samme afstand. Ved Sdr.Omme viste det sig hurtigt at det var en af vore venner fra Fjord Mc. Som drev gæk med mig. Så hastighed blev sat op igen, sammen kom vi til Mallehøje lige inden regnen kom. der var ikke så mange Mcèr, årsagen var nok vejret. Østkyst folkene var der, de er jo heller ikke bange for at Vor Herre skal vaske deres maskiner. Efter lidt sparken dæk blev den hjemmelavede isvaffel fortæret med stor fornølelse for mange, det lyserøde guf var årsagen. Ved 20 tiden sagde jeg farveller og tak, da himlen blev temmelig mørk mod nord. Jeg havde desværre ikke Hanne Ø. med, hun en den bedste udenomsregnbygekøre jeg kender, så jeg tog den direkte vej hjem i regnvejr.
En tak til de 2 på Mallehøje Kro.
Frederik ( Ein Rumpengasser )

Ræs på Stauning Lufthavn Tirs. 24-08-2010.


SE VENLIGST PÅ FJORD MC`s HJEMMESIDE.

Søbytræf tors.d.26-08-10

Hejsa
 
XXXX kom sent hjem fra KBH grundet Cimber grus i lufthavnen, jeg kunne ligesom ikke komme afsted til Søby før der var styr på  aftensmaden her.
Men, men der var jo fint kørevejr, så afsted skulle jeg, da Vi havde fået snakket lidt om skolen, JXXXX er startet i Tim skole, så der er en del nye ting og få kørt ind. Nå men t uren gik mod Hover, Spjald, Videbæk, Herning, Søby. det var let at finde, bare følge Mc strømmen i modsat retning;-)
Kunne holde tæt ved klubhuset da mange var kørt, ankomst Kl. 19.50. Gik en tur men fandt ingen "Rumpengasser" var De mon kørt?
Må sige at det er storslående med så mange Mc, nå men gik mod klubhuset og købte kaffe, mødte 2 Mcér fra Hee og snakkede lidt ved bænken, så endvidere helikopteren flyve fra pladsen.
Mange forlod pladsen i tidsrummet 19.50 til 20.30, hvor jeg også slog op og drog mod Arnborg, herefter til Skjern og tanke ved OK benzin.
Kørte direkte mod XXX og var hjemme 21.30. En dejlig aften hvor også landbrugsmaskinerne var i fuld aktivitet, de lugtede af høst alle vegne, undtagen her hos os. Gad vide om der skal høstes her, kornet står der endnu, XXXX sukker efter køre areal til "markræseren" men det kommer jo nok snart.
 
Eine Rumpengasser tageboch;-)

En lille flok startede fra pølsevognen i Skjern , vi tog den direkte vej mod Kølkjær, vi nåede dog ikke langt før den bagerste mcèr tabte pusten, så vi holdt en lille pause på en P.plads inden den tabte CBRèr kom, lige inden Arnborg skete det igen, nærmeste P.plads blev fundet, kaffe skænket og næsten drukket inden CBRèn fik sig snøvlet sig op til os. Det var dog vagt telefonen som sinkede den kjære CBR pilot. Der var mange på pladsen da vi kom, så vi stilede direkte mod mad køen. Deres Dansk Bøf og Biksemad er hele turen værd. Vi nød maden sammen med Preben fra Brædstrup og medlemmer fra Fiskbæk Mc. Der var mange rigtig flotte Mcè at se på denne sommer aften, bla. 2 gamle Lavadaér og en flok Yamahaer 2 takter. Da vejret var super og høsten var i fuld gang, valgte vi at køre hjem inden det blev mørkt, med alle de landbrugsmaskiner uden lys på vejen. Det var nok en god beslutning for XX talte til 22 stk traktore med kornvogn på strækningen Videbæk, Astrup til Hanning.

Frederik


 


Indbydelse fra vores Tyske vennerFalls Du mal Lust hast, würden wir Euch gerne nach Bayern (Nähe München) einladen. Dann könnten wir gemeinsam eine Tour in die Alpen machen. Wir sind eine Motorradgruppe und haben am 24.07.2010 ein Sommerfest. Vielleicht habt Ihr dort Zeit und Lust zu kommen. Ihr könnte Euch ja mal unsere Homepage www.bikerstammtisch-edling.de anschauen.

 

Gruß Martin

AFLYSTHøstfest

Mallehøjetræf d.2-09-2010

Afgang fra Skjern var blevet udsat HELE 15 min. i forhold til "plejer" tid, grundet arbejde og andre undskyldninger fra ledningsmesteren, som har store evner indenfor teleledningsfis/lommefotografering🙃. Vi andre kender snart enhver P.plads i Jylland pga. kaos på mobillinien😀.
De 15 min. var givet godt ud, mobilerne blev i lommerne.
De 11 fremmødte mc piloter tog hurtig ruten til Mallehøje, vi dog hurtigt følgeskab af en flok fra Fjord Mc. Præsis 17 57 ankom vi til Mallehøje, der var mange andre som havde fået samme ide, så det kneb lidt med P.plads denne milde aften. Maden var super, så alle måtte linde livremmen lidt, dog fik næsten alle plads til Sannes hjemmelavede isvafler med guf. Der var rigtig mange kendte ansigter denne aften. Jo de var der alle sammen, hattemageren, elmekanikeren,møllesvingeren,kostemontøren, Skat&Told,lædervarehandleren,Italieneren, halvsvenskeren. Englænder klubben var der på deres flotte maskiner. Aften`s tilløbstykke var en knallert pilot iført datidens tøj på en urest. dansk bygget Wroler, en rigtig festlig inslag. Ved 20 tiden var der afgang mod nord med fyldte maver og minder til " Livets hylde ".
Tusind tak for en super aften til jer alle.
Solveig & Frederik

Ps.Det lykkedes de manlige Mc´piloter at holde deres køkkenchefer på afstand af boden med maling og spartelmasse😘.

Horsens turen d. 21-09-2010

Søndag aften skulle foregå på divaneseren " herlig" i fred og ro.
Lige indtil den første sms lød på fruens mobil, stor aktivitet og med div. mobiltoner som tegn på at der var noget i gærde. Hun serverede kaffe og en lille en til halsen for mig, min erfaring sagde at det vistnok var " smørelse ", ganske rigtigt en af vores venner havde gennemgået Gul & Gratis med stor iver og havde derved set en ny Rukka jakke til en meeeget rimelig pris lidt uden for Horsens. Nå ja for at få ro i huset igen blev der ringet til vedkomne og aftalt en pris og tidspunkt til afhentning. Hva gør man ikke for at få lidt ro i huset igen, og "måske"🙃 opnå at blive serviceret i den komne uge. Mcèrne blev gjort klar til afgang tirsdag eftermiddag kl 1700. Med den tempo GSèrn havde på mod Horsens kunne jeg se at det vistnok "hastede" med at få jakken i hus, dog blev der tid til at indtage en hotter undervejs. Jakken blev indkøbt, og farten hjemover blev nedsat til" kun en klip".
Ved 2100 tiden og 233 km blev der indkøbt Rejer og lign. hos Kiwi i Skjern, jeg blev serviceret, og roen indfandt sig igen i det lille hus.
Solveig & Frederik

Træf på Færch torvet d.23-09-2010.


Trods problemer med kalenderen hos undertegnede,en Mc. som ikke var samlet til tiden, viste det sig at de ankomne til Finderup Torv storsind, da HOH og jeg endelig var på vejen mod nord 20 min. forsinket, holdt de og ventede på os, det varmede indenfor jakken at de gad vente på os. På Færch Torvet var der fyldt godt op af Mc`er, grill baren var klar med marineret skinke,flødebagte kartofler og salat til rimelige priser. Til dessert var der brændte mandler, med ret til gratis opfyldning for EØ`s pose, jeg havde ham mistænkt for at fylde nogle i lommerne inden genopfyldningerne. Der plejer altid at være noget nyt på hver træf, det var der også i Holstebro, en gammel grå og rusten Russer Mc med sidevogn, som tog al opmærksomhed denne aften, selv de flotte Harlyer og Guldvinge kedede sig. Mc piloten viste os hvordan man køre en sidevogns maskine, imponerende kørsel. Kaffen ventede os i et nyrenoveret klubhus, lavet at vores nyansatte kaffedame, der havde lovet at slå vores aspirant til en fuldgyldigt Rumpengaas medlem, hvis vi først kunne godkende hans lægning af fliserne til Mc. parkeringen, flisebelægningen kunne vi godkende, men den tykke lag af grus omkring fliserne ca. 17,8 cm. kunne vi dog ikke godkende, det er en OMMER. Vores nyansatte kaffedame bestod også prøven, især da hun tilbød at vaske op og rengøre gulvet efter at vores våde støvler havde griset en del. Bestyrelsen gav dog hende råderet over den nye Rumpengaasser i en månedstid, dog uden bytteret og garanti.
Tusindtak for en super hyggelig aften herfra skal gjalde.
Frederik 

Søby træf d 30-9-2010.

Så kom den første tegn på at vores mc ture er ved at være slut for i år, der har været nattefrost, sidste Søbytræf er i sigte. Vores Storgodsejer havde meldt afgang fra Finderup torv kl. kun lidt over 1700. Som sædvanligt skulle jeg lige hente nogle glemte ting til fruen, efter jeg var kommet på dyret, ( kender efterhånden rutinen, af med hansker, finde nøglen, låse op, hente glemte sager på køkkenbordet, låse, op på dyret, husket ørepropper, nej, af med hjælmen, på igen og så med 197,26 mod torvet hvor en stor flok Mcér venter på mig). Det er nu dejligt at se så mange Mc. Piloter på torvet, nogle havde kørt 20 km. i den forkerte retning for at følges med os. der var mange som havde fået samme ide som os, pladsen var næsten fyldt op. Maden var go, dog blev jeg lidt meget forstyrret midt i biksemaden af en langbenet blondine som ville i kontakt med mig, jeg ville dog ikke vedkende hende i første omgang, lidt flovt måtte jeg spørge hvem hun var, jo såmænd naboens svigerdatter, så gik der sgu en lys op for mig, HeHe.
Ved 20 tiden vendte vi næsen hjemad, solen var jo gået til ro og vi småfrøs. På Finderup Torv skiltes vi, der var vistnok nogen som havde glemt at sige til vores kaffedame at hun skulle lave kaffe til os og få varmet klubhuset op.
Tak til de 9 fremmødte Mc.Piloter og deres bagsæde sild for en go tur lige til livets hylde.
Frederik

Sidste Mallehøje Træf d.07-10-2010.

Afgang fra Haar bensin i Skjern kl 1700 til Mallehøje i høj solskin, det er længe siden at solen har vist sig fra den side, dog kunne en orange rød Busse ikke finde Haar bensin i Skjern, vi både se og høre hans søgen efter os, en ting var dog sikkert, det var og blev ved med at være godt vejr, ellers var Bussen ikke kommet ud😀. Vi var igen en stor flok som satte kursen mod Mallehøje, turen derned gik i høj tempå på trods af div. hunde og potjenser som forstyrende elementer. Som noget nyt var maden på bordet fra kl.1700. Peter og Sanne modtog os denne sidste træfaften med en super go meny.  Det er herligt at komme til træf på Mallehøje, vi kender næsten alle hinanden ligesom en stor familie var der en der sagde. Storbonden kom lidt senere, havde bøvl med at få tændt de nye High Tec sterinlys. På hans ønskesedel til jul vil der være påført: 1 stk Mc. hjælm med indbygget fjernlyspandelampe ønskes. da vi havde bestildt kaffe i klubhuset på Vardevej i Skjern ved 20.17 tiden, var hjemturen lidt tidligt på sådan en herlig aften, selv myggene gjorde den sidste forsøg på at få blodbanken tanket op til vinteren.
På vardevej var det store kaffebord klar, der blev snakket lidt om en tur til Hartzen igen til sommer, samtidig med at de nybagte småkager blev indtaget.
Tak til jer alle for en vidunderlig aften herfra skal GJALDE.
Frederik ( ein  kleine Rumpengaasser ).

Besøg hos Skjern Mc tirsdag d.12-10-2010.

Jeg har sammen med Fjord Mc arr. en aften hos Skjern Mc.

Der mødte ca. 35 Mcèr piloter friske op til en super aften hos Skjern mc. Niels, Morten og Marius sørgede for en aften fyldt med gode tilbud og røver historie, samtidigt delte de ud af deres viden omkring Mcèr. Købelysten fejlede  heller ikke noget, jeg ved de solgte 2 nye mcér. Næste år kommer jeg alene, eller måske skulle jeg have holdt min mund🙃 overfor Niels og min frue, da vi hjalp med oprydningen . Solveig`s kage blev næsten spist op, restene tror jeg folkene fra Skjern mc. gjorde kål på næste dag.

De 3 fra Skjern Mc. foreslog en aften igen næste år, det sagde vi ja til.

Frederik & Solveig

Lørdag d.30-10-2010.

Endelig blev det Lørdag, hvorfor, jo et par af vores kjære køre venner havde varslet med lidt godt til mavsen og halsen (vintersul). Dog skulle vi selv medbringe en ret( sammenskudsgilde ). Kl. meeget præsis attenhundrede og to og enhalv ankom vi i samlet flok til en opvarmet og ny renoveret klublokale, vores Hr.fotograf og frue havde dækket og pyntet bordene til en festligt aften. Musikken leverede Hr. fotograf med en lommekamera + mobil. Under indtagelse af den vellavede mad blev der udregnet og lavet tegninger til en såkalt sløjfe, således et vore halm/flis keddel havde samme tempt. i toppen og bunden. Kørekalenderen for 2011 blev opdateret af pigerne, dejligt at se at de også er interresseret i vores fælles hobby. Under indtagelse af den formiddable middag m. hanevand flyttede maveskindet sig i behørig afstand af rygbenet, vægten øgede sig samtidigt drastisk erfarede jeg, for hvem havde sat for lange skruer i sædet på den nymalede stol, den eneste der svarede var tømmermesteren med disse ord " skruerne var gratis ". Turen til Hartz i Kr.Himmefartsferien blev fastlagt og bestildt, en aften hvor vi skal se en stjernemotor i adskildt tilstand blev bestemt, sammen med vores venner fra østkysten, en tur ned til vores tyske venner blev fastlagt. En stor tak til pigerne for en pragtfuld måltid herfra skal lyde.

Årets julefrokost for Rumpengasser.dk

Årets julefrokost lørdag den 20-11  MEGET præsis kl. 17.59 på Række Mølle Bryghus.

OBS.OBS så er der ved at være sidste chance for tilmelding, vi er nu næsten oppe på 28 Rumpengasser.


Det var en super aften med go mad og en masse Møllebryg (jule og oktober) + det vigtigste en stor flok friske Mc. Rumpengasser fordelt på 15 ved bord 1 og 7 ved bord 2.

Fyldestgørende referat på Mc.Rumpengasser.DK

14 dec. ja hvem ved hvad der sker denne skønne dag.


Er der måske nogen der bliver sådan lige en mid????? aldrende herre. Ønske= Ny Yamaha.

HeHe🙂😎😘🤭

Fader YAMAHA!.
Du som er i stemplet.
Hellige være dine heste.
På asfalten så som på gruset.
Led os ikke ind i Honda.
Og fri os fra Kinøjser.
Til dit er motoren.
Topfarten og optrækket.
Evige Race.
AMEN

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE