Mc dagbog 2011

  14.15.16-01-2011

Sommerhus tur.
Fredag eftermiddag blev brugt til at pakke bilen, med tøj ( til en hel uge ) og hjemmebioen + det vigtigste div.Thy pils og Whisky og fastelavnsboller. Med svømmefødder sat på bilen ( ifølge vejrudsigten nødvendigt) drog Solveig og jeg mod nord nord vest i regn og dis, på turen mod nord blev der intager engang Svensk pølseret hos Steff`s Place i Brejning. Kl meget præsis 18.19 holdt vi foran sommerhuset på Sneppedalsvej. Elmekanikeren og Europas førende madexpert var kommet og igang med at teste badevandet, elmekanikeren iført meeeget små badebukser af model "Rendegravebukser" et syn for guder. Lidt efter kom vores Overhelimester med Frue og Oversalgsmesteren med hans Fru Overiskagemester.
Varmen i sommerhuset kneb det lidt med, da Italienerkoblingsplade Xperten måtte udgå Pga. Fru.Hondapiloten havde problemer med utøj indsugningsrøret, og var sengeliggende. Jeg tror han nød stilheden i hjemmet. Aftnen gik med chikane af de forhindrede Rumpengasser (SMS), og indtagelse af øl,whisky + en enkelt vand, store rejemadder som madxperten havde lavet. Ved midnat`s tid var alle mætte og trætte, og nogle trængte gevaldigt til at få båndet spolet tilbage. Det skete med så stor en kraft at sneen på taget var vibreret af i løbet af natten. Lørdagmorgen meget præsis mellem 08-09 dansk tid kom de første frem med enten røde øjne eller "Tabe returnt" i panden. Eller som en sagde " sovet ved siden af en tændt vibrator med stor lyd". Ved morgen samlingen blev dagsordnen fremsagt af Oversommerhusmesteren , og så således ud : indtagelse af en overdådig morgen/formiddags måltid, indkøb af brænde, indkøb af div røget fisk,frokost , hjemmebio, aftensmad, hygge. Efter morgenmaden kom den udblevne Rumpengasser med pejsebrænde, ca 2,07 m3. Super servic må det siges at være+(respekt). Turen til Hvidesande forløb uden tekniske problemer, i Hvidesande købte pigerne ind hos røgeriet, imens vi indtog fiskegrej butikken for at se på nye " Guns" til at jagte Lårhøns med. På hjemturen blev der gjort holdt i Søndervig, hvor der også hurtigt skulle indkøbes proviant, Drengene blev dog hurtigt jaget hjem for at koge æg, stege bacon, padderhatte og lign til frokostbordet. Pigerne ville lIIIIIIIIIge se lidt på udvalget i Div. forretninger, ( ca.2 timer). Med visse undtagelse bestod vi vistnok med +*- ( tror i et de passer,jo i ka tro det passer ). Kl. 1600 var det tid til at finde hjemmebioen frem, så vi ku se billeder fra oplevelserne i 2010. Kl. 1815 var det tid for indtagelse af eftermiddagskaffen med hjemmelavede Fastelavnsboller. Vi havde efterhånden fået tunet brændeovnen godt, så vi også leverede varme til omkring liggende sommerhuse, ved at åbne dørene steg temperaturen udendørs med 7.95 g. Ifølge vores temperaturmeterovermester i en radius af 2Km. Ved 21,30 tiden blev aftensmaden indtaget, Det må siges at at de flødebagte kartofler blev extra goe efter de var blevet flamberet i ovnen. Resten af aftenen gik med råhygge, fyring i brændeovne, små sjove indslag leveret af Oversalgsmesterinden. Ved midnatstid var det sengetid for dem som havde været udsat for div. sjove lyde natten før, de andre som havde lidt bånd tilbage på spolen, fik aftenkaffe ved 03 tiden. Søndag morgen var vi vistnok alle lidt-meget slappe i betrækket. Fyrmesteren havde dog holdt brændeovenen i live natten over, indendørs temp. lå omkring 30 grader cencius,og efter lidtmeget udluftning havde vores Overmadexperter  lavet en combi morgen/frokost buffe klar til indtagelse indendørs, det føltes "nu" som om vi sad udendørs i sydens sol (brændeovnen) under en stor parasold. Ved 14 tiden var vi klar til at få bilerne læsset igen ( ca 2.93 T), efter en SUPER GO WEEKEND. Endnu en brik til livets hylde.

Ps.:Det lykkedes dog ikke Fyrmesterene at få bugt med det leverede brænde, trods ihærdig forsøg.


Herfra skal der lyde et stort tak til jer alle for en super go oplevelse lige til livets hylde.

MVH Solveig og Frederik

Was ist das fur en person: das ist ein original Rumpengasser mit grosse snaudeskaft.

Mc. messe i Fredericia lørdag d.05-02-2011

Hvisse og hvasse og det ka`passe køre vi i "smeden`s firmabus med hjemmebar og indendørs grill.

Overskrift 1
Torsdag d. 31-03-2011

Så er det tid til at vintersæsonen lægges på hylden, det skal fejres med indtagelse af en buffet på Bundgaards hotel i Borris kl. 1800. Derefter køre vi til Skjern, hvor vores kjære kaffemester vil have kaffen klar. Kaffen indtages + måske en lille stykke kage til de trængende.
Alle MCpilotermedrettilatkaldesig  ein Rumpengasser vil samtidigt få styr på vores kalender.

SES LIGE PLUDSELIGT.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 17+1/2 Mc piloter.
Overskrift 1

Søndagstur d 09-04-2011

6 mcèr med ligeså mange friske piloter mødtes hos F24 i Videbæk kl. 1200
Så var det tiden til at få røveren tilpasset sædet igen, Gpsèrn blev sat på kurs VINDERUP, tilfældigt da ingen ville bestemme ruten, vi tog alle de små veje vi kunne finde for ar komme til Vinderup, vel ankommen blev der under en kort pause i hovedgaden besluttet at vi skulle køre til Bøllingsø, undervejs holdt vi kaffe pause ved Karup å, hvor der lige var blevet en combi raste og overnatnings plads for kano sejler. Bølling sø blev indtagen med først at køre hele turen rundt om den, derefter fandt vi er plads ved ned til bredden hvor vi nød de sidste rester af den medbragte kaffe. Derefter blev kursen sat " hjemover" turen blev på godt 281 km.

21-04-2011Skærtorsdag`s træf i Esbjerg

Meget præsis rullede 8 kampklare mcèr ind på P Pladsen på Oldagervænget med 10 morgenfriske mcister. Kvaterets børn holdt sig klogeligt på afstand af især en bredskuldret person med ret til at bære rygmærke, til stor morskab for os andre. Rundstykkerne var blevet leveret af en sort GSXF 750, og sponsoreret af Bageren i Tarm. Vejret havde 3+ Hanne leveret, så ingen turde klage over det( altså vejret). Kaffen blev indtaget med stor appetit, samtidigt måtte Rygmærke fyren stå model til mange små kammentarer især var der en der sagde , at det ku godt være at han var bred over skulderen, men så skulle vi bare se maven!!!!!. Ved 11 tiden var 10 Mcèr linet op på gaden, og var blevet godkent af naboerne. En af vores mest erfarende kvinder ud i ledelse af Rygmærkefyren tog føringen, Lidt syd for Skjern Å kom  Virago fyrene fra Parkalle og Bredgade til så var vi 12 Mcèr og 14 personer.Da vi vidste af erfaring at det var nemmest at parkere ved Føtex, så vi kunne komme derfra igen uden problemer. Den Store P vagt havde dog en anden mening indtil at vores FøreHUN trådte i karakter,efter en meeeegget kort ordstrøm så vi andre at P Vagten`s ordskuffe hang helt nede de lange sorte støvle ( vi kalder det bare RESPEKT) så vi kunne parkere på vores sædvanlige plads. Vi blev enige om at vi ville køre igen kl. 14,30 hvor vi ville køre ud til Shell og indtage vores medbragte madpakker og kaffe og samtidigt se på på paradekørslen. Da det var overstået blev vi inviteret til kaffe og softis i Vejers, ingen tvivl Gratis mad og forfriskninger ka`vi li
 , så vi drog ad små veje mod Vejers. Trods måske LIDT MEGET ulovligt pakeringer for nogens vedkomne ( jeg havde pakeret lovligt, men fik skældud af en meget sur kvinde, godt hun ikke led af hoste, så havde 2 sgu hoppet ud) Vi bev seviceret af et par søde pige med gratis kaffe og Softis.Ved 19 tiden tog vi den sidste pause ved udsigtstårnet på Skjern enge. hvorefter vi kørte hvert til sit efter en super go dag .  Igen en en historie til livets hylde.

Lørdag d.30-04-2011

Niels fra Skjern MC. havde opfordret mig til at deltage i deres åbenthus arr. med Morinien, der var bare det at mit venstre knæ var havereret under en fisketur i Hvidesande, og Morinien havde ikke været startet siden 2009, så det var med stor spænding at den blev trukket ud af af den lange vinterhi. Batteriet blev monteret og efter ca. 5 tråd på kikstarteren gik den sgu helt uden bøvl, alle som har en ægte Italiener ved jo at de har deres egen VILJE.  Så var der ellers afgang på dyret, lidt tilvænding var nødvendigt, da alt jo sidder i modsat side, såsom gear og bagbremsen. Der var mødt mange op til åbenthus, og det vigtigste grillen var fyldt med pølser, og Niels ,Morten og Marius var rigtig kommet i deres es omkring gamle dage med deres Mcèr og hvad der dermed fulgte af oplevelser. En herlig eftermiddag.
 

Overskrift 1

Søndag d.30-04-2011.


Dennis ringede om det var noget med en tur til Holstebro, Kok Mc. havde jo åbenthus arr. Solveig og jeg var klar. Med Morinien i front gik det rask mod Holstebro, under turen sad jeg igen med den gode føelse af at det her er sgu at køre på en rigtig motorcykel, man mærker alle ujævnheder på vejen, de hvide striber giver logren med bagdelen når de overskrides, V2 motorens vibrere lystig i styret og øret, jo ligsom i gamle dage. Der var mange som havde fået samme ide, Ok se MEEEGET lidt påklædte piger var nu også turen værd. Pølserne var nu også turen værd.

Overskrift 1

Fredag d.13-05-2011.

Den planlagte tur til Skive var blevet aflyst i sidste øjeblik om torsdagen. Solveig og jeg sad i divaneseren om aftnen og snakkede om aflysningen, da hun foreslog at vi tog en tur fjorden rundt istedet, mobilen blev tunet selv om klokken viste 21,30 og de som ville havde været med til Skive blev vækket med beskeden om at vi kørte en tur rundt om Ringkøbing Fjord med start hos Haar benz kl 1700 , og aftensmaden skulle indtages hos Røgeriet i Hvidesande kl 18.15.  Vi var 5 Mcèr med starten syd om fjorden, vi tog lige en kort pause i Bork, hvor det blæste en hel pelikan. En af vores piger ringede at hun var ankommet til Hvidesande og ventede på os. Hos Røgeriet fik vi vores mavser fyldt godt og grundigt op, Erik og jeg forsøgte at tømme deres buffe med al slags fisk, det lykkedes dag ikke. Under indtagelsen af al den gode mad blev det en meeget ung fyr ved nabo bordet formeget, han meddelte højlydt at han skulle ud og lave "lort" med en kommentar fra nabobordet " go tur" . Fra Stauning mod Skjern fik Erik og jeg testet vores svingevner i stor hastighed, det blev dog også påtalt at vores bagvedkørende hustruer. På Oldagervænget blev Hjemisen og kaffen indtaget inden vi skiltes igen efter en super aften i venners lag. Endnu en linie til livets bog.

Overskrift 1

Tur til Campingpladsen i Langå d.20/21-05-2011

Torsdag d.02-06-2011

Afgang fra klubhuset kl 06 meegeet tidlig med kursen sat mod Harzen
Klokken meget præsis 05.50 kørte min hustru og undertegnede ind på på pladsen ved klubhuset med 2 meeeeget tunge Mcèr. Trods 2 extra sidetasker i år, kneb det stadig med plads, så næste år må jeg nok have indkøbt en Mc trailer for at opfylde behovet for medbragt Sko og Tøj til 4 dage i Harzen.

Den sorte  Tyrringe race pilot var den sidste der ankom, ( nylig opvågnet pga. af test kørsel på Tyrringebanen hele natten).
06.07 var de 8 morgenfriske + 1 kun næsten morgenfrisk  på 8 Mc`er klar til at indtage de 598 km til Altenau i Harzen. Første stop var bageren i Ribe hvor Rundstykker blev indkøbt til morgen kaffen inden motorvejen. Hastighede på motorvejen blev sat til 140 for følge trafikken, der var rigtig mange Mcèr der havde den samme retning som os, nemlig Harzen. Lige nord for Celle drejede vi af og tog de små veje resten af vejen til Altenau, hvor vi var fremme ved 15 tiden
.
Da vejret og temperaturen havde vist sig fra den goe side, var vi alle godt opvarmet og svedige, så Mc. tøjet kom hurtigt af og udendørs caffen ved hotellet indtaget. Det sorte øl blev bestildt og indtaget med meeeeget stor hastighed for at køle os af, det fik dog den uheldige virkning for mig, at istedet for kun at køle, blev styrhuset også påvirket, det kunne en Morfar dog helbrede. Da vi jo havde bestildt en Gourme ophold, var det med stor spænding at vi satte os til bords præsis kl 18.30, øjøj sikker en go middag der blev serveret for os, vi fik simpelthen hele mulletjawsen så div. mavebælter måtte løsnes, og vi havde smil helt op til lyttelapperne. Godsejeren fra Hanning var dog lidt tavs, da han ikke kunne lege charmetrold over for den søde servitrice🙂. Efter en halv dunk rødvinstid på værelserne blev der blæst  sengetid.

Inden vi tørnede i høkassserne torsdag, blev vi dog enige om at den næste dag ville vi tilbringe i Goslar, slappe af, hygge os og Solveig ville så gerne se og høre klokkespillet ( det ville vi andre også rigtig gerne ) Hanne og Nis havde aldrig set det så der stod vi trolig og ventede på det skulle starte kl 12..00 det var jo også en god oplevelse. Inden vi nåede så langt havde vi fundet en alletiders ( synes vi selv ) p-plads til alle mc'erne, men da vi havde låst tøj, hjelme osv fast på mc'erne og var klar til at indtage Goslar kom der en meget venlig tysk dame og sagde på tysk til Frederik ( han stod og lignede PER TOT da hun begyndte ), at der måtte vi så sandelig ikke holde..ØV..så måtte vi jo pænt ha det hele pakket ud igen og på med hele gøjemøjet og ud for at finde en anden plads..vi kørte da lidt rundt og fandt da også en fine romantisk plads..MEN hvor var nu Frederik og Dennis?? De havde valgt at de da ikke gad at holde sammen med os andre denne gang!! Vi fik ringet til dem og samledes så igen for nu ville vi se det klokkespil.. Derefter var vi nogle der snakkede om at gå op i det kirketårn der ligger lige bag torvet, vi var på vej men da vi stod derhenne kiggede vi på hinanden og blev enige om at det vist var for varmt denne dag ( 30 gr ) det ville vi gøre en anden gang, der var temmelig mange trapper også i mc tøj..pyha..

Os tre der var på en lille udflugt hen til tårnet og tilbage igen gik om for at se efter de andre, vi fandt dem på den nærmeste fortovscafé og de havde allerede bestilt kaffe med kage..så vi slog os ned og nåede da også at få bestilt. Det var da rigtig dansk hygge. Nå men da vi havde konsumeret dette blev vi enige om at vi da ville videre ud og se en sølvmine. Det var en sjov oplevelse. vi blev sat i nogle små vogne hvor der kun kunne være to personer. Vi sad ret klemt og ham der skulle køre os derned var vist gammel østtysker som nok regnede med at der kunne være fire men det blev ikke sådan.. Hold da op hvor det skramlede og larmede derind ad, der var kun lige plads til den her vogn ind i det hul i bjerget hvor jeg tænkte hva er det her for noget vi har begivet os ud i?? Mon vi kommer tilbage igen?? Vi kørte en go tur ind i bjerget så blev vi gennet ud og skulle så gå en tur derinde mens han fortalte om den arbejdsplads der var dernede i sin tid. De blev ikke ret gamle 34 år p.gr.a det var usansynligt hårdt arbejde og for meget støv i lungerne..Der var også en lille bitte kirke dernede til dem.Det var super spændende. Da vi så var kommet ud igen og havde spist lidt medbragt frokost ville vi se om vi kunne finde en stavkirke. Denne fandt vi også og fik vores kaffe/kolde drikke der.Vi fik da også taget nogle dejlige billeder. Da vi havde set os mætte i stavkirken for denne gang ville vi hjemad for vi skulle jo hjem til gourmet middagen.Men men..inden kunne vi sørme liige nå "ein grosse dunkel"..:-)Den var så go så go i denne hede. Efter middagen fik vi en kop kaffe og et glas rødvin i vores hyggelige lejlighed mens vi blev enige om hva vi skulle den næste dag.

 

Lørdag : Vi kørte rundt og rundt inde i det gamle øst Harzen. Erik havde lavet en fin fin tur derovre. Frederik havde med møje og besvær fundet et sted hvor de havde lavet et museum med skræmmende fakta fra en kz- lejr der var vi også inde. Det var meget flot lavet, der var vagter og politiet var også repræsenteret i form af 3 Passater, vi snakkede om at det da var lidt besynderligt. Nu fik vi et afbræk til Kyffhauser med de 36 dejlige sving..Jeg skal love for Dennis kunne smile fra øre til øre det var ikke nok med 1 tur nej nej han var afsted 5 gange blev det vist til..go til ham.. Da han så var færdig til at komme videre kørte vi til Obertalssperre,en dæmning, det er et sted hvor mc'erne samles og kører under en tunnel derinde giver det en go lyd at køre så det bliver der så gjort på mange forskellige måder.. nogle tager den i fuld fart på baghjul når de så kommer tilbage og skal ha bremset foregår det på forhjulet og det ser mildest talt hasarderet ud.. mens en anden begynder på baghjulet så ned igen låser gashåndtaget og hopper op på sædet og står nu oprejst med begge arme ud til siden reaten af vejen ud af tunnelen...uha siger jeg bare...Det kunne vi se på længe det så spændende ud.. Der var vi så nogle der gik op på dæmningen for at se ud over, det var et meget flot syn. Da vi så havde fået nok ville vi hjermad til hotellet og spise. Det var så en middag som vi selv skulle betale hvor alle de andre aftensmåltider var med i prisen. De kan sørme lave go mad dernede og servitriserne er så søde.

Vi ville efter at have spist et dejligt måltid ud og gå en lille tur i byen og kom på et tidspunkt forbi et andet hotel..der var vi så nogle der fik den geniale idé ( synes vi selv ) at gå derind og få vores dessert i form af en is..den smagte også rigtig godt..der var en lille fuldt ud forvirret tjener der forsøgte at skynde på os med bestillingen og bagefter prøvede på at snyde flere af os med tilbagebetalingen af pengene:-) Han egnede sig ganske enkelt ikke som tjener den dreng det var synd.. Vi havde vist planlagt vores tur den næste dag.

Derefter var det godnat med os.

 

Søndag : Endnu en dejlig dag lurede for os derude i solskin og dejligt vejr. Den havde vi aftalt at begynde med en udflugt i drypstenshulen i Rubeland.Endnu en gang havde vi fået parkeret men måtte så flytte efter egen genovervejelse.Hanne og Erik ville køre en tur for dem selv, Kurt og jeg ville gå en tur i området og se på de forskellige ting samt husene osv og det fik vi hermed lov til efter en enstemmig afstemning. Resten af forsamlingen der ikk ville gøre oprør fulgte villigt i hælene på Solveig ind i grotterne ind til drypsten og krystaller. Jeg tror at hver især havde godt af lige at være sig selv lidt det gør ikke spor..dejligt..

Der gik en times tid med det forskellige så var vi samlet igen under en parasol med en kop kaffe el andet og snakkede om det forskellige vi lige havde oplevet. Super..Da vi så havde sundet os lidt skulle vi jo videre og vi kørte så op på Heksetansenplatz et forlystelsessted/udkigspunkt i Thale, det var også alletiders sted. VARMT..siger jeg bare..

Endnu en gang blev Frederik genstand for en ældre nydelig påklædt dame i panik som ville ha ham hen til hendes bil, Frederik ville først ikke men hun var stærk så afsted derhen kom han. Det viste sig efter en noget ræd Frederik havde åndet lettet op at være noget med hendes bil, det var kondensvand fra airkondition'en der løb under hendes bil PYHA hva Frederik?? Nå men så måtte vi hellere komme hen og se den her plads og vi blev endnu en gang overraskede for der midt på pladsen stod der en stor grim nøgen heks med bagdelen strittende bagud idet hun var i færd med at skubbe en stor sten hun, hendes mand og et misfoster var lavet af bronce meget sjove at se på. Derpå videre og længere ude var der den skønneste udsigt ud over byen, nogle bjerge og masser af træer. Efter dette var vi blevet sultne og fandt da også en pølse men Frederik ville ha noget ærtesuppe som han havde smagt dagen før på Kuffhauser så vi blev alle mætte igen. Efter denne gode oplevelse valgte vi at køre hjem igen til vores anden guormetmiddag som vi glædede os meget til. Da vi var vel hjemme ville Erik,Nis m passager og Dennis op og udforske en meget lille sti som viste sig Solveig og jeg kunne knap nå at komme op på værelset og få et bad før vi ikke kunne finde de to hanner der hedder Frederik og Kurt.. Nå men vi gjorde os da færdige og gik ned for at få os "ein grosse dunkel" Der sad de to og var næsten færdige med en af samme navn.. Aldrig havde jeg set Kurt komme så hurtigt i bad og ud af døren som den dag for at komme ned og sidde med den..HI HI.. Vi morede os da lidt over dem.

 

Mandag : Stod vi op til sædvanlig tid og fik pakket hver vores grej inden vi gik ned og fik vores morgenmadbuffet som hver morgen, men nu var det så afrejse dag for os. Det var med en vis vemod vi sad der sammen. Nå men kl blev da sådan at vi måtte rejse os og få afregnet med hotelmutter. Det blev gjort og det var med glæde, at vi slet ikke skulle betale for den ekstra overnatning vi havde haft ej heller for at have mc'erne i garage, det var da en go overraskelse.

Vi kom på hver vores mc og begyndte at køre da vi så hotelmutter stå i døren og vinke farvel til os og vi vinkede igen alle mand/kvinde.

Da vi var kommet på dansk jord efter en go tur op gennem Tyskland skulle vi jo ha aftensmad så vi valgte at afslutte ved Perlen i Skærbæk med en mega-burger som de bare forstår at lave mums siger jeg bare.

 

Vi siger så mange tusind tak for en super sej tur som vi aldrig vil glemme. En tur til livets hylde som Frederik ville ha sagt.

 

 Tak til: Frederik, Solveig, Hanne, Nis, Hanne,Erik og Dennis.

 

Mvh. Kurt og Helle


Mallehøje d.16-06.2001

Trods udsigt til regnvejr var der mødt 6 op til afgang fra Skjern. Med vores HØ. i front var vi sikre på tørvejr til Mallehøje. Der var dog lige det at den direkte forbindelse op til Vorherre var defekt pga. lynnedslag, så vi blev vasket lidt meget på vej derned, det skulle dog visse sig at blive værre på hjemturen, hvor det blev til direkte uvejr med skybrud. Trods det dårlige vejr var der mødt en del af de garvede Mc.piloter op til en rigtigt herremiddag. Flæskesteg med hele svineriet og hjemmelavet isvafler til dessert.

Mvh Frederik

Skive havnetræf d.22-6-2011

Der var mødt 10 mcèr op til afgang fra Skjern.

Indkøbsturen lørdag d.25-6-2011.


Dennis havde arr. en tur til en forhandler af de nye cowboybukser med kevlar isyet, og div. mc forbrugsgods.
Der var mødt 9 Mc med 11 piloter op til afgang fra Skjern.
Jeg tror at forhandleren fik solgt mindst 6 par bukser.
På hjemvejen besøgte vi KOK Mc. i Holstebro hvor vi fik en sen formiddags kaffe.

Mvh Frederik

Borbjergmølle d.28-6-2011

Det var blæst til afgang fra Finderup Torv kl.1715, der var mødt en del op, jeg måtte dog blive i Skjern da Hexen ikke ville deltage ( Morinien) pga. elproblemer omkring tændingslåsen.
mvh Frederik

Fredag 1-07-2011

Fredag d. 01-07-2011

Fredag eftermiddag kl. meget præsis startede vi Toyotaen med kurs mod sommerhuset i Sverige, Det foregik i bil da vejret ikke var til selv Hårdhuedede mc piloter, samtidigt skulle vi have en del reservedele med til plænetraktoren og lign. huset / græsplænen skulle jo ligne en hel million , da der skulle komme en flok Mc kører ugen efter. De lignede dog en flok våde mus da de kom.

Mallehøjetræf 04-08-2011.

Da vores Mcèr ikke havde været ude i den friske regnvåde luft i ca 3 uger var det tid, da der stadig var en del på ferie , var vi kun 4 Friske mcèr der var klar til afgang fra Haar Benz i Skjern, dog kun 2 da vi kom til Mallehøje, 1 Stk. Honda kunne ikke klare presset i 1 hug, trods den lige havde været en tur rundt i Whisky landet, måske havde den lettere tømmermænd,da de senere ankom til Mallehøje kunne vi se på gemalens fingre at alt havde været undersøgt, måske en motorvask kunne være på sin plads senere.I mallehøjer var maden super, der var ikke mødt så mange op da de mørke skyer om vi ha´r set en del til i år, var ret truende. Vi fik også en del vand på hjemvejen, Solveig og undertegnede var kørt føres da vi var blevet lidt pressede, da vores lånte campingvogn som vi skulle bruge til vores årlige tur til Modelflyve stævne i Tarp i Tyskland, var havereret og ikke kunne bruges mere. Heldigvis var der en god kolega på Hydra som stillede sin champingvogn til rådighed 2 timer før de tog på ferie samme aften.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE